değerli dostlar bugün bir av malzemesi satan dostumun dükkanında otururken sadece bir balıkçı gibi değilde bir vatandaş gibi hissettim kendimi.öyle çok müşteri geldiki anlatamam bunları başka dükkanlarla oranladım bi hayli astronomik rakamlar çıkardım kendi kendime. fakat ank. ve civarında ne bu kadar avlak nede bu kadar balık var.şimdi ne olacak en acil bi şekilde göllere ve balıklandırılmaya ihtiyaç var.bu iyi bir sektör oluşturdu türkiyede öyle çok malzeme satılıyorki anlatamam.bi okadarda avcı var olsun ben bundan ancak gurur duyarım ama üretim olmalı hemde bol bol maalesef bu yok..acillll balık üretimine geçmeliyiz ve bol bol atmalıyız nehir ve ırmaklara..hatta bence her ava gideni mecbur etmeliyiz balık atmaya .birde suni de olsa göletler yapmalıyız.birde buna ağ atanları dinamitçileri vs.eklerseniz.balık kalırmı ankara ve civarında.malzeme alan insanlardaki heyacanı gördükçe nekadar mutlu oldum anlatamam ama birdenbire neler tutabileceklerinide düşününce mutsuz oldum birden..bu heyacan bu balıklara değmez dedim bir an ..bizim insanımız asla bunu haketmiyor...