Ankara'da bir baraj ve yavrucuklar.

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında nedim gürler tarafından paylaşıldı.

1. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    7-8.08.2010 tarihinde Ankara'da bir baraja Fatih, Mehmet ve 3 çocuğumuzla birlikte 100 km mesafedeki bir baraja gittik. Akşam 17:00 gibi oltalarımızı mısır ve solucan takılı şekilde suya saldık. Aynalı ve kambur sazan yavruları çok bol olmasına rağmen sabah 05.00 a kadar hiç limit üstü alamadık. Sabah 05:00 sıralarında Mehmet'in küçük oğlunun hastalandığı bildirilince hemen dönme kararı aldık. Dolayısıyla sabah bereketinden faydalanamadık. :( Tutulan bütün yavrular geri salındı. Ancak balık tutma zevkinden mahrum olmadık hiç değilse. Sabah fotoğraf çekerim düşüncesindeydim. Malum nedenden dolayı fotosuz bir rapor oldu.
    Herkese rasgele.

Son düzenleme: 9 Ağustos 2010
  2. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    Nedim abi olsun güzel bir rapor yine de sizi ve ekibinizi tebrik ederim. umarım çok güzel avlar paylaşmak nasip olur. saygılarımla..

3. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm
    gerek burdaki raporunuz olsun gerekse özeldeki konuşmalarımız olsun limit altı balıklar hakkındaki hassasiyetiniz için sizi canı gönülden tebrik ediyorum nedim abi. keşke (sözüm meclisten dışarı) tüm insanlarımız sizin kadar hassas olabilse...

4. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Limitlere olan hassasiyetinizden dolayı tebrik ederim. Mehmet abinin çocuğuna da Allah acil şifalar nasip etsin.

5. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Sağolun arkadaşlar.