7-8.08.2010 tarihinde Ankara'da bir baraja Fatih, Mehmet ve 3 çocuğumuzla birlikte 100 km mesafedeki bir baraja gittik. Akşam 17:00 gibi oltalarımızı mısır ve solucan takılı şekilde suya saldık. Aynalı ve kambur sazan yavruları çok bol olmasına rağmen sabah 05.00 a kadar hiç limit üstü alamadık. Sabah 05:00 sıralarında Mehmet'in küçük oğlunun hastalandığı bildirilince hemen dönme kararı aldık. Dolayısıyla sabah bereketinden faydalanamadık. Tutulan bütün yavrular geri salındı. Ancak balık tutma zevkinden mahrum olmadık hiç değilse. Sabah fotoğraf çekerim düşüncesindeydim. Malum nedenden dolayı fotosuz bir rapor oldu. Herkese rasgele.
Nedim abi olsun güzel bir rapor yine de sizi ve ekibinizi tebrik ederim. umarım çok güzel avlar paylaşmak nasip olur. saygılarımla..
gerek burdaki raporunuz olsun gerekse özeldeki konuşmalarımız olsun limit altı balıklar hakkındaki hassasiyetiniz için sizi canı gönülden tebrik ediyorum nedim abi. keşke (sözüm meclisten dışarı) tüm insanlarımız sizin kadar hassas olabilse...
Limitlere olan hassasiyetinizden dolayı tebrik ederim. Mehmet abinin çocuğuna da Allah acil şifalar nasip etsin.