hadi ben buranın ağababasıyım.. hadi ben o kasdettiğim %90`nın başını çekiyorum.. hadi ben kendimi bir şey sanıyorum da.. sen nesin? Ha bana önce bi onu söyle.. sana kim "hoşşt" dedi de bana hırlıyorsun.. yazdıklarınla söylediklerin çelişiyor.. asıl sen önce kim veya ne olduğunu anla sonra benim kim veya ne olduğumu söyle...ok?
Ya arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok ya, Barış abi sende millete karışma naparsa yapsın , birazda insanları aşşağılayıcı şekilde konuşmussun , onlarında bu tepkileri vermesi normal , arkadaşlar ilk hevesle girmişler sitenin adı balıkavı , arabayı nasıl yıkarım diye konu açamazlardı heralde , zaten merak etme kötü huslu kötü amaçlı insan forumda 10 15 mesajdan sonra kendini belli eder ben bu arkadaşların gayet iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Vay Barişim Vayyy Bariş Babaci öncelikler Herkese Ve Bilhassa Sana Selam Eder Sanada Allahim Inşallah Akil Ve Fikir Ihsan Eyler Diyerek şahsina Karşi Birkaç Kelime Yazmak Istiyorum. Bak Arkadaşim Seni Tanimam Bilmem Tanimak Bilmekte Istemem Zaten. Bu Arkadaşin Sormak Istediğine Benzer Konu Bende Açmiştim Banada Ayni Uslup Ve Tarzda Cevap Vermiştin Cevabini Okudum Içimden Biraz Kizdim Fakat Cevabimi Gayet Seviyeli Biçimde Yaziya Döktüm Belki Anlarsin Diye Ama Görüyorumki Bu Tarih Olmuş Anliyamamişsin Diyecek Kelime Yok Be Bariş Seninde Canin Sağolsun Bak Sevgili Bariş Balik Bir Sevdadir Kardeşim Insanlar Bilmediklerini çevresinden Bilgilenmesi Kadar Doğal Bişey Yoktur Bu Ha Reelde Olur Ha Internet Ortaminda Bilgi Ve Düşünce Paylaşim Platformu Olan Forumlarda Olur Araştirmak Bilgi Edinmek Insanlarin En Tabii Haklaridir Ve En Doğru şekilde Araştirma Yapiyorlar Bunda Bişey Yok. Kişiler Senin şahsina Soruyor Iseler Yardim Etme Arkadaşim Buda Senin Bileceğin Bir Davraniştir Eleştirlemez Bile Ama Sana Soru Soran Yok Yardimda Isteyen Yok Sen Ne Diye Her Lafa Ve Konuya Taze Misir Görmüş Sazan Misali Atliyorsun Onuda Anlamiş Değilim Ilgimi çekmek Istiyorsun Yoksa Popilermi Olmak Istiyorsun Bilemedim Bu Davranişin Seni Ve Bu Siteyi Zedeler Benden Bir Dost Tavsiyesi Olsun Inşallah Bundan Sonra Insanlara Köstek Değil Destek Olursun Arkadaşim Nede Güzel Demiş Atalar ***insan çevresine Ne kadar Faydali Olursa O Kadar Insandir*** . Diye Değilmi Sevgili Bariş Babaci
vay be işi nerelere getiriyor bu millet abi ben korktum sizden kaydımı mı silsem siteden acaba bende azar yermiyim. bu ne kardeşim madem paylaşım olmayacak madem bilen bilmeyene anlatmayacak eee bu forum neden var ve neden herkez burada.usta avcılar acemilere hava atsın diyemi var bu site ... bardağa dolu tarafından da bakmak lazım demekki türk insanının en az yüzde 10 u aptal değil . bu hadiseden konuyu acan arkadaş da dahil olmaz üzere süratle konuya müdahil olan arkadaşlarda bir pay çıkarmıştır sanırım herkes payını alır . kötü söz elbet sahibine kalır kalın sağlıcakla
Bi çok haklı kişi var... Hepsine söylenecek bir cevap var herkeste elbet bende konuya dahil olup uzatmak istemiyorum. Konuyu ilk görünce tam beni anlatan bir konu dedim. Bende Ankara'da ünv. öğrencisiyim ve bugün ilk oltamı aldım ve balığa gidecek yer aradım internetten. Ve bende yeni konu açtım, isteyen bakabilir! Kısaca, - Burası bir forumsa burda paylaşım yapmak, soru sormak herkesin hakkı. Tamam araştırsın önce bi baksın ama belki sorduğu şey farklı konu. Yani illa ki 100den fazla mesajı olup "ben burda eski toprağım" mı demesi gerek. Öyleyse bende hiç konu açmayayım... - Ben bugün akşamüstü oturdum pc başına ve hala araştırıyorum. Başta bu site olmak üzere bi çok konuyu inceledim. Hatta diğer sitelerden işe yarayacak ve burda olmayan bi kaç alıntı yaparak konu da açtım. Buna da çemkiren bir hıyar çıktı başta, laf dalaşına girdik biraz. Dakka 1 gol 1 dedik... Aynen bu Mehmet kardeşim de aynı şeyi yaşadı yani sağolun Ayrıca ben böyle bir durumla karşılaşsam ben de bu siteye bir daha girmem herhalde... - Ayrıca madem yeni kayıt olanlar bişey sorup kaçmasın diyorsunuz, forum kurallarına şunu koyun o zaman; yeni üyeler ilk 20-30 mesajı geçmedikçe konu açamasın, pm atamasın vs... Ama saçmalık bu! - Saygı duyuyorum... Bi çoğunuz abimsiniz, ama burda kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok! Karşıdaki hakaret mi etti sanki? Konu ne olursa olsun... Sanki arkadaş "nerde balık var, gidip olta atıp hepsini kurutacam" mı dedi yaa... Neyse uzatmaya gerek yok. Zaten bütün mesajalrı okudum herkes durumun farkında... SAYGILAR! Diyelim...
valla cok dogru soyluyorsun bakıyorum da mesaj sayısı fazla olan kısıler ın sorularına veya konularına 10 15 mesaj gelıyor bız bı soru sorunca en fazla 2 kısı cevap verıyor lutfen daha saygılı olalım yenı uyelerı dıslamayalım
Konu biraz özünden sapmış gibi neyse Soruyu soran arkadaş için önerim Ankara'da aşti'yi öneririm. Aşti'den ilk otobüse binip Mersin, Antalya vs bir yere gidin İlla Ankara diyorsanız Asartepe, Köprüköy, Eğrekkaya, Kesikköprü, Dikilitaş, Akyar Barajı at-çek için uygun yerler. Yine de ısrar ediyorum aşti hususunda
yahu konu çok eski ama dayanamadım cevap yazma gereği hissettim.. yaa barış hocam naptın sen öyle bütün mesajları okudum ama sen resman bomba patlatmışın forumun tam orta yerinde ama KOKU BOMBASI olmuş bu biraz.. tamam çok çok haklı olduğun noktalar var, destursuz konuya bodoslama dalan arkadaşa sinirlenmişsin ama ne tarzdır bu?? ben ankara'ya yeni taşınmış biriyim ve de balığa yeni merak sardım, ne kamıştan anlardım ne de makineden sordum soruşturdum bi takım oluşturdum. eee napayım şimdi?? senin de dediğin gibi akvaryum kurup bamya peşine mi düşeyim?? hem tanıdığım 3-5 kişi var ankara'da onlar da "yaa abi yok mu balığa giden bi tanıdığınız? Tanıştırsanıza beni onla" diye sorduğumda " aga ne anlarız balıktan çevrede de yok valla" diyolar. Kızılcıhamam desen; bilmem, hatta ismini doğru mu yazdım (kızılcı-kızılca) diye 2 kere baktım internetten. ben burda sormayayım da ne yapayım şimdi??? HA BU ARADA SİZE DE SORAYIM NEREDE BALIK TUTABİLİRİM BEN, Bİ DE NASIL TUTACAM ONLARI ?? şaka bi yana bakıyorum, okuyorum, tekrar dönüyorum yanlış mı okudum diye yaşın 36 ama 17 yaşındaki kardeşlerim bile senden daha aklı selim yaklaşıyolar olaya ( tepkileri daha kontroıllü ) o delikanlı da çıkıp hakaret etse nerdeyse babası yaşındaki sana ki yaşı müsayit buna, hoş mu olur. ("BANA, ULAN AMMA TRAŞ YAPTIN, KES ARTIK SENDEN Mİ ÖĞRENECEM NASIL HAREKET EDECEĞİMİ" DEDİĞİNİ DUYAR GİBİYİM, ÇINLIYOR KULAĞIM SOLDAN SOLDAN ) İŞİN ÖZÜ: tanışmadan, adamın sıfatını (yöresel bir kullanım olup surat anlamına gelmektedir..) görmeden avlak adı vermeyin demişsiniz, e tanışalım o zaman yap bi abilik topla forumdaki kardeşlerini, abilerini, arkadaşlarını ( kalbini kırdıklarını da) bi telafi mangalı yakalım, toplanıp yiyip içelim bi 'Ankara team' oluşturalım , herkes birbirini tanıdıkça güvendikçe ekibini kursun, öğretin biz acemilere bişeyler hem bakarsın senin de öğreneceğin bişeyler çıkar, insanlarla doğru iletişim kurabilmenin yolları gibi ki bu da bakarsın bir psikolog olarak bana düşer BU KONUDA CİDDİYİM. İşte hendek işte deve, hadi görelim kim, kime neyi, ne kadar öğretmeye gönüllü balıkçılığı seven herkesi seviyorum çünkü muhabbeti seviyorum, muhabbetin karalı da onlarda.... saygılar