Ankarada solucan satılan bir yer var mı??

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında turna_meps tarafından paylaşıldı.

1. turna_meps

turna_meps

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    74cm turna kesikköprü,6kg sazan(1990 eymir gölü),90cm yayın kızılırmak,80cm barakuda bodrum
    Merhaba arkadaşlar yazın kurak geçmesi sebebiyle ve yağmur yağmamasından toprağı kazıp solucan bulamıyorum ve bir sazan avına gittimmi bana en çok lazım olan yem oluyor sizlerin bildiği solucan satılan bir yerler var mı

2. EFE42

EFE42

Favori Kamış:
    makarali olta
    En İyi Avı:
    pullu sazan 14 kilo
    yiba carsisinin karsi tarafindaki kaldirimdan asagiya dogru gidin orda bir tane turkcell abone merkezi var hemen yanindada av bayii sanirim oraya diskapi köprüsü diyorlar bu yil ordan ben epeyce balik malzemesi almistim ve özellikle solucan olup olmadigini sordum torbalar icinde cikarip gösterdiler sanirim torbasi 5 milyondu icindede 50 ye yakin toprak solcani,sürekli olarak sattiklarini söylüyorlardi,av bayiinin ismini hatirlayamadinm suan.

3. Lampard

Lampard

Favori Kamış:
    Olta
    Benim kullandiğim bi tekniği söyliyeyim sana önce bi büyük taş bul ve nemli bir toprak bul taşı toprağin üzerine koy ve üstüne bastırıp göm ardından orayi günde 5-6 defa sula ertesi gün taşı kaldır ve altına bak :) ama zeminin nemli olmasi şart solucan kuru zeminde yaşamaz kurur ölür

4. alaverd

alaverd

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Kefal 45 cm.
    Çankırı cd. üzerinde, dışkapı köprüsünün dibinde av malzemeleri çarşısı var, oradaki Av Bayiinde, perşembeden itibaren bulabilirsin...

5. avcı891

avcı891

en güzel solucan bulacağın yer çiçek seracıları sulanmış saksıların alyıdır.

6. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    aman arkadaşlar solucana para verilirmi hiçbir zaman solucan eksik olmayan bir yer tarif ediyorum AOÇ yi herkez bilir orada şarap üretme fabrikası var hayvanat bahçesinin karşısında oradan içeriye girin su yolları vardır onun çevresindeki dalların yaprakların altında her zaman bulabilirsiniz o solucanları satanlarda gider oradan toplarlar.

7. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM
    Solucanada para verirsek vay bizim halimize. Arkadaşlar ava çıkarken masraflarımızı minumum seviylere çekmek için yemlerimizi doğadan temin etmek yakacaklarımızı yine kurumuş dalları kullanarak gidermeliyiz diye düşünüyorum.
    Ve avda yiyeceklerimizi seçerken doyurucu çabuk hazırlanabilen şeylerden seçersek hem bütçemize zarar vermeden ava çıkmış oluruz hemde avda ölü zaman yaratmayız.

8. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    Benim duyduğuma göre toprağı suladıktan sonra küçük küçük gazete kağıtları atın solucanlar daha iri oluyor.

9. numce

numce

Favori Kamış:
    Deniz canlılarıyla ilgili her şey
    En İyi Avı:
    Elmalı barajından küçük bir balık
    Gazete kağıtları taşların altında mı olacak acaba?

10. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tabi okusun kültürlensin hayvancıklar :) Bende bu gazete işini ilk duydum ilginç.

11. oltacıönder

oltacıönder

Favori Kamış:
    olta tabiki
    En İyi Avı:
    resimde vardı ama malesef kaybettim. 5 kg civarı turna ha bide 23.09.2007 17 kg, ve 1.46 cm, yayın
    E tabiki kültürlü ve ufku açık solucan daha çok balık demek diğil mi arkadaşlar:D :D

12. silentfisher

silentfisher emre

Favori Kamış:
    lineaffe 390 spirit surf kamış
    Favori Makine:
    alba star kk 60, okuma avenger 45 lik
    En İyi Avı:
    kasna 700 gr, irice zargana,istavrit kovayla vs vs
    barış bitirmişsin olayı.çiftliğe gitmişsen kokoreç de yenir di mi?solucan topladıktan sonra:)

13. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Arkadaşlar aslına bakarsanız balık malzemesi satılan yerlerde av için canlı yem satışı yasaktır diye biliyorum bu yüzden tedarik etmekte zorluk çekebilirsiniz yinede bunu en iyi kral balıkçı nickli ( Turgay Abi ) daha iyi bilir.
    Bana sorarsanız ıslak,nemli ve çimen olan yerlerde ve taşların altında bulabilirsiniz benim sorunum olmuyor bahçemde istediğim kadar buluyorum ama sazana pek gitmediğim için şimdilik toprağı kabartıp hava almasını sağlıyorlar.

14. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    ali kardeş senin işin çok zor valla çiçek büyütür gibi solucanmı bekleyeceğiz zor valla

15. profezor

profezor Ebrar Köksal

Hangi gazeteye daha çok solucan geliyor? Hürriyetmi,postamı, zaman mı :D :D :D

16. NİHATSUNAR

NİHATSUNAR

Favori Kamış:
    olta ve çapari
    En İyi Avı:
    22 tane sargan
    Esas sazanda işe yarayan solucan kemre solucanıdır.Genellikle gübrenin çürümüş toprak haline gelmiş yığınların altında bolca bulunur.Koku ve suda dayanıklılık konusunda müthişdirler.