Ulus halinde her cins baligin tazesini bulabilirsin. Orayi bilmiyorsan Anafartalar Carsisi diye veya 100.Yil Carsisi diye sorarsan gosterirler, hal de hemen yakininda..
Öncelikle aramıza hoşgeldin.Bir Ankara,lı olarak bence en taze balığı Ankara sebze halinde bulabilirsin.Çünkü orada satış sürkilasyonu çok fazladır,yani balıkların beklemesine fırsat kalmadan satılırlar.Tabi sokak aralarında seyyar arabalarda satılan seyyar Tayyar,ların sattığı hala çırpınan balıkları konu dışı bırakıyorum.
Ankarada balık Merhaba, eğer hem tazelik hem çeşitlilik arıyorsanız alışveriş merkezlerindeki maketleri de yabana atmayın derim Bilkentte olan bir tanesinde sivriburun karagöz kültür balığı olarak alabildim.Hayvanın ağzına bile marka yapmışlar reklam olarak algılamayın Fotoğrafını çekmek pullarını kazıdıktan sonra aklıma geldi Çok taze idi.. ama ilginç olan normal çipuradan ucuzdu (17.85 TL) Belki çok bilinmediğinden ama tadı çipuradan daha güzeldi bencereeling
rizeli taze balık biraz beklersen hükümet karadenizden ankaraya bir boğaz yapacakmış rize üzerinden! o zaman ankarada taze balık yersin... bi de odtülü öğrenciler gölde tatlı su çuprası yetiştirmeye başlamış... benden söylemesi! aaa... unuttum... ben balık tutmayı öğrenince uçakla bodrumdan yollarım sana tazecik!
engin abinin dediği gibi en ideal ye rulustaki haldir dikat kızılay taraflarıjnda aynı balığı daha pahalıya alma
Babamdan duyduğum kadarıyla bir de Varlık tarafında toptancı hali var ama orda ben bir iki tane almak istiyorum dediğin zaman vermezler dedi. Ya bir tanıdık olması lazım ya da toplu bir alım.
Yenimahalle'de Ragıp Tüzün Caddesi üzerinde yeni açılan Salkım balık pişirme evinde taze balık çeşitleri arasından ister sipariş verebilir istesen restaurant bölümünde tadabilirsin