Ankarada Turna Levrek İçin Gidilecek Yerler 2015

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında serkanim tarafından paylaşıldı.

1. serkanim

serkanim SERKAN

Sevgili Dostlar,Ankarada gidilebilecek levrek ve turna yerleri avlakları önerirmisiniz ?
    Geçen hafta (10 Mayıs 2015) de kurtboğazına gidip elim boş döndüm.Koskoca barajda 1 kişinin 1 levrek aldığını gördüm o kadar.
    Köprüköy eğrekkaya kapulukaya çanıllı hakkındada bu sene gidenler varsa bilgi verirlerse sevinirim..

2. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    çapari ile eşkina:)
    merhaba serkan,

ilk mesajın ve hemen avlak bilgisi soruyorsun..emin ol hiç kimse bu şekilde sana bir cevap vermez..ilk önce kendini bi tanıt arkadaşım..nesin ne yaparsın biraz takıl forumlara zaten az çok bilgi sahibi olursun.

3. serkanim

serkanim SERKAN

ben balık avının yabancısı değilim 2001 yılından beri balık avına gidiyorum,2008 yılında kesikköprüde 4.50 fiber teknem vardı gece bırakma yaparken teknem alev aldı kötü bir kaza atlattık o yüzden teknemi sattım o gün itibariyle,o kadar zamandan sonra artık balık avına dayanamayıp şişme bot motor vs aldım tekrar o yüzden sordum,ankaralıyım ankarada yaşıyorum otomotiv işiyle uğraşıyorum direk yazdığım için sanki çıkarcı gibi olmuş yazı ama yıllar sonra tekrar özlediğim balıkavına gelince sabırsız davrandım özür dilerim

4. MustafaKaya

MustafaKaya Mustafa Kaya

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 mt-Cormoran 1.60 mt
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC
    En İyi Avı:
    60 cm Turna :) kilosunu bilmiyorum
    Noktalarını zaten bilirsin, detaya girmeden Köprüköy sulubük tarafı şu sıralar verimli gidebilirsin rastgele