Sevgili Dostlar,Ankarada gidilebilecek levrek ve turna yerleri avlakları önerirmisiniz ? Geçen hafta (10 Mayıs 2015) de kurtboğazına gidip elim boş döndüm.Koskoca barajda 1 kişinin 1 levrek aldığını gördüm o kadar. Köprüköy eğrekkaya kapulukaya çanıllı hakkındada bu sene gidenler varsa bilgi verirlerse sevinirim..
merhaba serkan, ilk mesajın ve hemen avlak bilgisi soruyorsun..emin ol hiç kimse bu şekilde sana bir cevap vermez..ilk önce kendini bi tanıt arkadaşım..nesin ne yaparsın biraz takıl forumlara zaten az çok bilgi sahibi olursun.
ben balık avının yabancısı değilim 2001 yılından beri balık avına gidiyorum,2008 yılında kesikköprüde 4.50 fiber teknem vardı gece bırakma yaparken teknem alev aldı kötü bir kaza atlattık o yüzden teknemi sattım o gün itibariyle,o kadar zamandan sonra artık balık avına dayanamayıp şişme bot motor vs aldım tekrar o yüzden sordum,ankaralıyım ankarada yaşıyorum otomotiv işiyle uğraşıyorum direk yazdığım için sanki çıkarcı gibi olmuş yazı ama yıllar sonra tekrar özlediğim balıkavına gelince sabırsız davrandım özür dilerim
Noktalarını zaten bilirsin, detaya girmeden Köprüköy sulubük tarafı şu sıralar verimli gidebilirsin rastgele