ankarada yakalanmış 40 kilo sazan

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında sazan_kolik tarafından paylaşıldı.

1. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Aşağıdaki de 41.270g ve 111cm uzunluğunda...

2. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    ARKADAŞLAR KİMSEYE YALAN BORCUM YOK FOTO SHOP OMASI İMKANSIZ BALIK İLK I ŞEKİLDE TUTULDU YERE DÜŞTÜ DİKATLİ BAKIN BURNU AZI OT DOLU 2 ÇEKİMİ YAPARKEN DÜŞMEDEN FOTO ÇEKİLDİ BENİM 2 ÇOCUGUM VAR ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ FOTO SHOP DEİL İYİCE DİKKATLİCE BAKIN BUNDAN BAŞKA YEMİNDE EDEMEM SİZE
    balıgı yakalama konusuna gelince
    biz işin gerçegi bu balığı yakalamk için gitmedik biz turnaya gittik ama saatler 2 sırasıydı gecelik gittik benim arkadasım üstelik dükkan komsum kasnak oltası vardı ben dedi şuna bi mısır bı solucan bide hamsi takayım da atayım dedi ama sazana attı işin gerceği sazlık dibine salladı yarım saat sonra bir zil sesi geldi biz ilgilenmedik misına yalana gerek yok aklımda deil kalınlığı bakmadık balık oltaya takılmış ama haberimiz sabaha karşı baktık olta boş geliyor balık yorulmuş kendini kıyıya vurmuş allah yalanı sevmez yalan söyleyipte sizi deil kendimi kandırırım anlatabildimmi gelelim bi baktık kapkara bi balık sabah karsı hemen çizmeler vardı ayakta suya girdik balıgı attık balık kıpırdamadı bile 3 sattir ne kadar yorulmuş ise bizde anlamadık nasıl çektiğimizi şaşkınlıkla birbirimize baktık eger foto shopsa arkadaki arabanın plakasını dikkatlice okuyun o arabanın plakasıdamı fahato shop siz çok biliyosunuz ya ondan benim o zamn bütün köpeklerim fhoto shop demktir bakın görün o zaman işi gücü birakacam fohoto shopla uraşacam bırakın allahınızı severseniz isteyen inanır istemeyen inanmaz... bu yazı yakalayan arkadasa ait.

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    resmi görünce daha yorumları okumadan doğallık karşıtı bişeyler ilişti gözüme fotoshoptur bu dedim gerçekçi dışı gibi geldi hissi olarak ama adam tuttum diyor doğrudur herhalde kilosuda doğru olabilir