ARKADAŞLAR KİMSEYE YALAN BORCUM YOK FOTO SHOP OMASI İMKANSIZ BALIK İLK I ŞEKİLDE TUTULDU YERE DÜŞTÜ DİKATLİ BAKIN BURNU AZI OT DOLU 2 ÇEKİMİ YAPARKEN DÜŞMEDEN FOTO ÇEKİLDİ BENİM 2 ÇOCUGUM VAR ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ FOTO SHOP DEİL İYİCE DİKKATLİCE BAKIN BUNDAN BAŞKA YEMİNDE EDEMEM SİZE balıgı yakalama konusuna gelince biz işin gerçegi bu balığı yakalamk için gitmedik biz turnaya gittik ama saatler 2 sırasıydı gecelik gittik benim arkadasım üstelik dükkan komsum kasnak oltası vardı ben dedi şuna bi mısır bı solucan bide hamsi takayım da atayım dedi ama sazana attı işin gerceği sazlık dibine salladı yarım saat sonra bir zil sesi geldi biz ilgilenmedik misına yalana gerek yok aklımda deil kalınlığı bakmadık balık oltaya takılmış ama haberimiz sabaha karşı baktık olta boş geliyor balık yorulmuş kendini kıyıya vurmuş allah yalanı sevmez yalan söyleyipte sizi deil kendimi kandırırım anlatabildimmi gelelim bi baktık kapkara bi balık sabah karsı hemen çizmeler vardı ayakta suya girdik balıgı attık balık kıpırdamadı bile 3 sattir ne kadar yorulmuş ise bizde anlamadık nasıl çektiğimizi şaşkınlıkla birbirimize baktık eger foto shopsa arkadaki arabanın plakasını dikkatlice okuyun o arabanın plakasıdamı fahato shop siz çok biliyosunuz ya ondan benim o zamn bütün köpeklerim fhoto shop demktir bakın görün o zaman işi gücü birakacam fohoto shopla uraşacam bırakın allahınızı severseniz isteyen inanır istemeyen inanmaz... bu yazı yakalayan arkadasa ait.
resmi görünce daha yorumları okumadan doğallık karşıtı bişeyler ilişti gözüme fotoshoptur bu dedim gerçekçi dışı gibi geldi hissi olarak ama adam tuttum diyor doğrudur herhalde kilosuda doğru olabilir