merhaba arkadaşlar ben ömer erdem tutulmaması gereken türleri tutmamaya gayret edip tutarsam salacağıma küçük balıkları salacağıma avcılık kurallarına uyacağıma ekolojik dengeye zarar vermiyeceğime huzurunuzda söz veriyorum .
İyi akşamlar arkadaşım.Hoşgeldiniz.Forumu biraz incelediysseniz bazı kuralların olduğunu görürsünüz.Önce tanışma bölümünde kendinizi tanıtıp imza ayarlarınızı yaparsanız daha sonra sorduğunuz sorulara bilgisi olan arkadaşlar muhakkak cevap vereceklerdir. Ama beş dakika ara ile heryerde konu açarsanız fuzuli kirliliğe sebep olursunuz. İyi akşamlar kolay gelsin.
yaptım ayarlarımı ve tanışma faslını kardeş tek hatam iki kere konu açmaktı o da acelemden oldu kusuruma bakmayın silme imkanım varsa silerim yada moda flan ulaşırım
hoşbulduk abicim kusuruma bakma linkteki konum fazlalık http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=10509
ömer karagölde balık tutmak yasak çamlıderede sazan çıkıyordu zamanında ama sazanda bu dönem yasak sana tavsiyem turnaya gide bilirsin kesikköprü,köprüköy yada kurtboğazı barajına gide bilirsin
Bende sen ve senin gibi düşünen herkezle bildiklerimi paylaşacağıma söz veriyorum.Hoş geldin aramıza.Paylaşımın bol olsun...
Sana helal olsun, aramiza hos geldin. Yok mu senin gibi cengaver arkadaslarin?Onlari da alip gelseydin.Keyifli paylasimlar.