Altı yaşımda babama kuyruk olmuşum, nereye gitse peşindeyim. Tabi babamda da karada suda avcılık var, adam o kadar kovar, git peşimden der o küçük çocuk derede, gölde, ormanda hep peşinden gelir, anlarki bunun gideceği yok, taşı o zaman şu çantayı der ve başlar... Babamın yanında altı-yedi yaşlarımda başladığım çantacılık, yaklaşık beş sene devam etti. Ardından suya girmeme izin verilir, kıyıya çıkarılan balıkları toplarım, daha sonra arada bir avlandığımız derelerde taş altlarını yoklamaya başlarım, böyle de bir iki yıl geçtikten sonra serpmeyi elime alırım. Artık ben de serpme atar, avlaklarımızda nerede balık olur kestirir olurum. Son bir yıldır oltayla balık avına merak sardım, buradaki ustalarımdan da balık avı konusunda öğrenebileceklerim olduğuna ve sıkı dostluklarımızın olacağına inanıyorum. Not: O suyundan içtiğimiz balık tuttuğumuz derelerde ancak elle ya da serpmeyle balık tutulabilir, Ankaralı ustalarım beni anlayacaklardır. Hepinizi sevgiyle selamlarım...
Kardeş aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.Sitenin en sivri dillilerinden biri olarak kimse demeden ben söyliyeyim nerede olursa olsun sirkülerin dışında avlanmaya forum olarak karşıyız ve yeni katılan arkadaşlarımıza bunu adapte etmeye çalışıyoruz şimdiye kadar serpmeyle avlanman bir şanssızlık ama madem bizlerin arasına katılmaya karar verdin bunun yanlış olduğunu anlayıp bundan vazgeçmen dileğimizdir. Anlatımına gelince çok güzel bir giriş olmuş devamını ve burada daim olmanı dilerim.
Hoş geldin.Kurallara uyarsak ve uymayanlarla her platformda mücadele edersek bir gün senin oğlunda babamla balığa giderdik diyebilir.Bizim olanı bozmama yolunda mücadele ettiğimiz sürece buralarda birşeyler paylaşırız diye düşünüyorum..Bu forumda yazan herkezin doğru bildiği çizgiye tekrar hoş geldin..
Aramıza hosgeldin.Sirküleri bir tarafa bıraksak da,balıgı aclık duygusuyla tutmuyoruz.Marifet yalnızca balık tutmak diyenler dinamitlede avlanıyor.Nasıl bir keyif aldıklarını anlamak mumkun degil.Balık oltanın ucunda sana karsı mucadele edecek ve sen onu kıyıya alana kadar acaba kacıracakmıyım duygusunu yasayacaksın ki bu isten zevk alasın.Oyuzden gecmiste agla avlanmıs biri olarak serpmenin tutana bir keyif vermeyecegi kanaatindeyim.Oltadan baskasını kullanmamanı tavsiye ederim.Keyifli paylasımlar dilerim..
sevgili ahmet kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim. eminim ki sende biliyorsundur ama ben yinede hatırlatayım dedim 37/2 sirkülerine göre serpme ile avlanmak yasak alta not yazmışsın ama bence olta ile avlayamıyorsan başka şekilde de avlama. rasgele