Herkese selamlar..bu seferki önceki avlardan tanıdıkların trofeleri...Gözümüz şenlensin... daha önceden yakalanan ve kurutulan bi trofe alicansından...yakın bi zamanda.. buda turgay abiden bunlarda ankaranın ustalarından
Özkanım paylaşım için teşekkürler... Ender ve Enver kardeşler için İlyas ve bahattin abininde aralarında bulunduğu önceki resimlerde yazdım diye hatırlıyorum. Gerçekten çok usta balıkçılardır. Hiç yılmadan usanmadan saatlerce günlerce beklerler. Ben onların hiç ufak balık çıktığını görmedim. Sebebini sorduğumda azmin sonu zafer abi derler Bence bir hafta sonu mutlaka takıl bunlara... Bizimle boşa zaman harcama Avlaklarıda şehir merkezine 10km biliyorsun.
ya hala şu fotoları küçültemedim.fotoshopda yok bilgisayarda ondan yapıyordum başlarda...lütfen kusura bakmayın..bu seferde idare edin..
insan bunları görünce içi bir hoş oluyor teşekkürler paylaşımın için. tutanların ellerine kollarına kuvvet emeklerine sağlık
mehmet sen yaşıyonmu yavrum hala arkadaş dediğinide yapıyor ama problem var hep büyük çıkıyor balıklar büyük ondanmı ne