Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, acemi bir balıkçıyım tecrübelerinizden faydalanmak arzusundayım herkese bol avlar dilerim.(tabiki sezon açılınca)
Aramıza hoş geldin Abdullah, güzel dostluk ve arkadaşlıkların paylaşıldığı bu forumda güzel vakit geçirmeni dilerim. Sezon açılmasını dört gözle bekler gördüm seni , Şimdiden rastgele...
Abdullah merhaba, aramıza hoşgeldin. sezon açılınca dediğine göre sazan türlerinin avı ile ilgileniyorsun diye tahmin ediyorum, forumda sazan avı ile işine yarayabilecek birçok konu bulabilirsin. eğer turna ise onun için şimdi açık sezon, rastgele.
Abdullah hoş geldin girişin duyarlılığınıda birlikte taşıdı, seninle iyi dostlar kuracağımıza eminim..daimi olmanı dilerim..
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar tekrardan hoşbulduk, dediğim gibi henüz acemiyim ama yasaklara da uyulması gerektiğine inanıyorum çünkü uymadığımız için Ankara çevresinde doru dürüst sazan kalmadığını düşünüyorum. bu arada iki hafta önce köprüköye pikniğe gittim ve turnayada atma şansım oldu 1 tane kaçırdım bir tane yakaladım imkanım olursa resimini eklemeye çalışırım. herkese iyi akşamlar şimdilik iyi turnalar..