Arkadaşlar ben Ankara'da bulunuyorum.Yazın genellikle Akbük vede sidede 45 gün bulunuyorum.Zıpkın ve kıyıdan avlanıyorum.Bu siteyi ziyaretlerimin sonunda bilmediklerimin bildiklerimden katkat fazla olduğunu gördüm.Her sene yazın gelmesini dört gözle bekliyordum.Şimdi birçok şey daha öğrendim.Daha sabırsızlanıyorum.Paylaşımlarından dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederim.1 temmuz gidiyorum.Herkese bol avlar.
bu güzel paylaşım ortamına hoşgeldiniz, sizinde katkılarınızı bekleriz. güzel vakit geçirmeniz dileğiyle.
selam aramıza hoş geldin iki senedir bende akbüke gidiyorum kesinlikle muhteşem bir yer akbüğün içinemi gidiyorsun
hoşgeldin klimtes hoşgeldin adınla hitap etmeyi çok isterdim aynı şehirdeyiz madem seninle paylaşımlarımız çok çok olur inşaallah .tekrardan görüşmek ümidiyle
ankaradan selam benim canımı sıkan bişey var ankarada mogan gölüne ben çocukluktan beri giderdim çok iri sazan ve turma çıkardı ben 5 senedir gitmiyorum mogana sazan çok önceleri bitti turnada bitmiş sizin anlıyacanız göl tamamen ölmüş atıkmı bıraktılar bilmiyorum bir ara haber lerde çıktı suda oksijen bitti demişlerdi ama ben inanmadım dünyada az sayıda bulunan göllerden biri hiçbişeyin kıymetini bilmiyoruz deyilmi ? .