Merhaba, hoşgeldiniz. Peki bize nerde ve ne avlamaktan hoşlandığınız vs. gibi konulardan bahseder misiniz? Sizi tanımış oluruz..
Acemi Ben Balik Avindan Hoşlaniyorum Ama Balik Tutma Yöntemlerinden Pek Anlamiyorum Anliyacağiniz Acemiyim. Sizlerden Destek Almak Istiyorum
Anladigim kadariyla siz balik tutmaya calismaktan cok hoslaniyorsunuz. Aramiza hosgeldiniz demeyi unuttum bu arada. Forum ve arkadaslarimizin aktaracagi bilgiler dogrultusunda eminimki kendinizi gelistirip ben bu isi ogreniyorum diyeceksin kendi kendine. Aylin arkadasimizda sorular sormus. Bu sorularin cevaplarini duymayi bizlerde arzulariz. Birde imza ayarlariniza ad-soyad, yas ve katildiginiz yer ile ilgili bilgilerinizi girerseniz hitap konusunda olusabilecek hata ve yanlisliklari onlemis oluruz...
Gerçekten Böyle Bir Sitede Siz Sicak Kanli Doslarin Yaninda Olmaktan Mutluyum. Ben Bu Işe Yeni Başlamiş Bir Kişi Olarak Ankarada Nerelerde Avlanabilirim.
aramıza hoş geldiniz, Zamanında hepimiz bir acemiydik benim halen bilmediğim konular var ama paylaştıkça tecrübelerimiz artıyor. Birde senden rica imza ayarlarında gerekli değişiklikleri yaparsan seni daha yakından tanıma şansımız olur
Hakan Bey Siz Izmirin Neresinden Katiliyosunuz. Ben Askerliğimi Orada Yaptim Balik Tutkumda Zaten Orda Başladi.
bende ankara mamak'ta yaptım ben Melih Reis'in çocukluk arkadaşıyım, 2mizde Gürçeşme'liyiz ama İzmir'de basmadığımız toprak pek yok gibi.
Sevgili Mehmet Sadi aramıza hoş geldin. Arkdaşlarımız sana gereken yakınlığı en yakın zamanda göstereceklerdir.Daim olman dileklerimle iyi avlar...