HOŞ GELDİN BAYDUMAN; öncelikle sana burada güzel vakit gecirmeni dilerim ve bir ricamdaha olacak kendinden birazdaha bahsedersen ve profilinide genişletirsen ben dahil herkez çok memnun olacaktır...hoşgeldin aramızı..
İlk Önce Şunu Söyleyeyim. HOŞ BULDUK ARKADAŞLAR. Uyarıları Dikkate Aldım.Profilime Gerekli Bilgileri Yazdım. Ankaranın Cebeci Semtinde Oturuyorum. Tuncer Arkadaşım Seninlende Tanışmak İsterim. İnşallah Pazar Günü Birlikte Balığa Gideriz. Ben Arabamla Hazırım.
Merhabalar, hoşgeldiniz. bende Ankara team üyelerindenim. çok keyifli bir siteye giriş yaptınız.. Saygılar.
bayduman aramıza hoş geldiniz, yakında forum içinde illere göre gruplarımızı kurmayı düşünüyoruz bu gruplara sizide katmak isteriz pek yakında bununla ilgili açıklama yapılacak forumda, iyi paylaşımlar.
Tuncer Kardeşim İnşşallah Gideriz. Sizinle Tanışmaktan Memenun Kalacağım. Ayrıca Ben Müsait Olduğum Sürece Her Türlü Av olayımda Bulunurum. Sevgilerle.
inşallah turna kardeş. Bizim ufak bir gurubmuz var.Ama Sadece iki kişiyiz Tuncer kardeşimle. Gurubumuz büyür inşallah.Pazar günü İkimiz Güzel bir av yaptık.Dahada çok güzel avlaarımız olacak.Kara avı açılınca ona devam edeceğiz.
ankaralılar bende kızılcahamam dan herkese slm cok guzel ortamlar etkinliklerde ankara gurubunu buyuk görüyorum bu cok sevindirici
Merhaba Morfi Kardeş. Ankaralı Arkadaşlarımızın Sayısı Artıkça Seviniyorum. Aramıza Hoş Geldiniz. Sevgilerle