bu amatör balık avcılığı oltasına geçen sene takıldım.o gün bu gündür, turna üzerine ihtisas yapmaya çalışıyorum. sanal alemde gezerken sitemi de buldum ve hemen üye oldum.birde ne göreyim dostluk,kardeşlik almış başını gidiyor, emeği geçen o güzel insanların ve üyelerimizin yüreğine sağlık bir çok konuda alacağımızı aldık. geçen sene temmuz ayında çanıllıdan 4 adet 60-70 cm civarında turna çıkardım zaman zaman buna yakın avlarımda oldu ancak bu sene hiç öyle büyük balık tutamadım. tuttuklarım yavruydu ancak o büyük balıkları gördükten sonra bunların büyümesi için geri bırakılmasının iyi olacağını düşündüm. konuyla ilgili bir araştırma yaptım.bunun belli bir standardının olduğunu öğrendim. çanıllıda şu anda büyük turna çok nadir çıkıyor. ama yavru katlıamı var.bu konuyla ilgili yasal otoriteleri harekete geçirmemiz lazım. ayrıca turna konusunda kurtboğazı barajı hakkında güncel bilgilerinizi benden esirgemezseniz sevinirim yasak var diyorlar. bütün dotlara selam olsun.
slm ne mutlu bu sitenin insanlarınaki çoğu sitede olan lakayıt durum ve hareketler den uzak ve bazı şeyleri aştığı için. işte bu balıkcı ve avcını ruh güzelliği bu arada kardeşim hoşgeldin ankaralı arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır