Sevgili Dostlar Ben İstanbuldan Ankaraya Yerleşen Bir Deniz Aşığıyım. Ankara Genelinde Balık Avı Yapılan Yerleri Yavaş Yavaş Araştırıyorum. Beypazarının Yerlisi Bir Turizmci Dostum Beypazarına Bizler İçin Konaklamalı Balık Avı Turu Düzenleyebileceğini Söyledi. Beypazarında yapay bir gölet bulunmaktaymış.Avlagı Yapacagımız yerde çıkan balık türleri Sazan , Çinsazanı , Gümüş Ve Çay Balığı varmış şuanda hem balık avı yaparız , hem tanışmış oluruz. Bu sadece Bir fikir bu fikri başarmaksa bizlerden geçiyor
erty aramıza hoş geldin ben çok araştırdım ama ankarada bilgi vermek isteyen çok arkadaş yok mamak yakınlarında bayındır var ama ben gittim balık yok yakında kurtboğazına gideceğim dönüşte yazarım sende gittiğin yerler hakkında bilgi verirsen sevinirim
Arkadaşlar merhaba, 2/2 nolu tebliğe göre şu anda sazan avı yasak dönemdedir. Ama Ankara'da turna avlayabilirsiniz. Lütfen yasak dönemler ve şu anda avlanabilecek balıklar hakkında bilgi almak için 2/2 nolu amatör balıkçılık tebliğini inceleyiniz. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederiz... 2/2 nolu tebliğ için tıklayınız
Aramıza hoşgeldiniz. Sennur hn'ım size ilettiği linki öncelikle okumanızı ve sonra forumumuzda keyifli zamanlar geçirmenizi dilerim. Ankarada Sazan avlayan çok mu peki? Bu dönemde nerelerde avlanılıyor bu Sazan,siz en son ne zaman av yaptınız?
Öncelikle Daha Öncede Sitede Belirtildiği Gibi Sazan Avı Yasagına Herkes Canı Gönülden Uyduguna İnanıyorum.Daha Sonra Forumu Açarken Özellikle Sazan Avı Yapıcaz Diye Belirtmedim.Esas Amacımızın TANIŞMAK Olduğunun bir kere daha altını çizmek isterim
Teşekkürler, Umarım zamanı ve mekanı size uygun olan arkadaşlar ile açık Sezon da güzel avlar yapar ve bizlerlerde paylaşırsınız
arkadaşlar balık avında acemiyim.ankara civarı yakın bölgeler biliyorsanızlütfen beni de bilgilendirin.teşekkürler
ANAKARADA BALIK YAPABİLECEĞİNİZ YERLER ŞÖYLE : AYAŞ ÇANILLI TURNA KADİFE ÇAMLIDERE BARAJI HAYMANA YOLU DİKİLİTAÇ SAZANN KESİKKÖPRÜ TURNA SAZAN KADİFE LEVREK en güzel av yapabileceğiniz yerlerden bitanesi en azından eliboş dönmesiniz