Merhabalar, 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde yapmış olduğumuz harika avdan kareleri beğeninize sunuyoruz... Kullanılan takımlar Makineler: Shimano rarenium 3000, shimano exage 3000 sfc Kamışlar: Shimano Nexave, Cormoran Bull Fighter 10-40 Sahteler: Rapala marka pekçok sahte denedik ama günün sahtesi BX Minnow
güzel bir organizasyon olmuş.keyifli balıklı.tebrik ederim. resimlerde gayet şık.emeğinize sağlık.devamı diğer avlarınıza olsun.
Tüm Ekibe Tebrikler turnalar güzel ama benim hoşuma en çok löp rafadan yumurtalar hoşuma gitti canım çekmedi değil valla afiyet bal şeker olsun rastgelsin
Çok güzel bir raporla karşılaştım ... ilk başta demek ki yumurtadan başka bir şey yok diye düşünürken .....her şey bir anda değişti ve muhteşem turnaları gördük, tebrikler bzleri de çok mutlu ettiğiniz için.
Görseli bol güzel bir av olmuş.Turnalarda çok yakışıklı görünüyor.Bereketli avlarınızın devam etmesi dileğiyle.
Balık avı dediğin böyle olur. Sağlam ekip, gerekli her tür ekipman. Herşeyi ile bir ekolsünüz, fazla söze gerek yok. Tebrikler tüm ekibe, gönlünüzce nicelerine rastgelsin arkadaşlar.
Av-ekip herşey çok güzel.Güzel balıkar da alınmış tebrik ederim ama 14. foto beni herzaman deli etmiştir :hungry: .Afiyet olsun.Daha güzel avlara rastgele...
Konuya bakarken yine neler tutmuş bizim kadro diyerek açtım inanki, Alıştık artık güzel resimlere, süper görsellere, Ellerinize kollarınıza sağlık olsun, dahası ve bereketlisi hep oltanızda olsun. En kötü gününüzde böyle olsun. Sevgiler.
Tebrikler Bora, ekip olarak çok keyifli bir av olmuş, görseller de süper. Benim gözüm lip grippera takıldı. Bende aldım ama henüz bir balığa dokunamadı garibim. hihi Nice keyifli avlarınız olsun.
Süper avda güzel, avlakta güzel, ekipmanda güzel, insanlarda güzel Güzeloğlu güzel . elinize emeğinize sağlık. Rastgele
Teşekkür ederim. Daha iyileri size rastgelsin... Teşekkürler. Bir gün beraber de avlanmak nasip olur inşallah. Teşekkürler. Fatih'in yaptığı tüm yemekler birbirinden leziz... Yumurtalar hakikaten enfesti. Daha irileri sizlere rastgelsin... Teşekkür ederim. Teşekkürler. Abi botun içerisine bakarsan zaten şehirlerarası otobüs gibi. Ne ararsan var Teşekkür ederim. Ustamız sağlam... Teşekkür ederim abicim. Teşekkürler. Gripper Fatih'in takıma hediyesi. Hakikaten faydalı bir aparat zira eliniz kirlenmiyor ve balığı tekrar salarken fazla zarar görmesini engelliyor. O sizin güzel bakmanızdan... Daha irileri sizlere rastgelsin...
Evet kesinlikle tebrik ediyorum, bence de menemen soğan ile yapılmalı. sosyete işi soğansızı bence tam tadını veremiyor. haa balıklara gelince ayrıca tebrik ediyorum tabi ki.
Güzel bir av olmuş.Ekip ava iyi hazırlanmış.Ekipmanlar,takımlar,sahteler çok profesyonel. BX minnow'u merak ettim?Hangi kod ya da kodları kullandınız? Bol aksiyonlu ve trofeli avlarınız olsun.Tüm ekibi kutlarım, tebrikler...
Teşekkürler. Daha iyileri sizlere rastgelsin Teşekkür ederiz. BXM10 http://rapalaworld.com/products/bx-minnow Rastgelsin
Herkese güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim... Çok önceden sabırsızlıkla beklediğimiz organizasyon boyunca gerek kampta geçirdiğimiz vakit, gerekse yaşadığımız bol aksiyonlu avlar harikaydı... Daha güzel balıklar oltanızdan eksik olmasın dostlar, rast gelsin...
Av da, ortam da, resimler de harika. Yoğunluğumdan dolayı yazamamıştım. Bundan sonra da epey uzun bir süre forumlarla idare edeceğe benziyorum. Bizim Dağhan biraz ele gelsin ilk fırsatta balığa gideceğim Kendinize iyi bakın dostlarım. Sağlık ve mutluluklar dilerim. Rastgele.