Antalya, Adrasan: 8-15 Haziran

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bambul tarafından paylaşıldı.

1. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Geçmiş olsunmu diyeyim tebriklermi bilmiyorum ama siz hangisini uygun görürseniz.Elinize sağlık;)Bu balon allahtan bizim otaraflarda yok.Şimdi anıyorum çinlilern nede enteresan balık yemekleri yaptıklarını.Balonla balinadan başka balık yokta ondan.

2. bambul

bambul Noyan Ekici

Favori Kamış:
    sopa, el oltası
    En İyi Avı:
    Orkinos 5 kg, kalamar 1100g
    Teşekkür ederim. Bunun gideceği yok valla, Yıldırım Abi'nin dediği gibi, bununla beslenen yırtıcıları avlatmamak, göz açtırmamak lazım. Ama sahil korumanın işi başından aşkın, teknecilerin kağıtları tam mı diye uğraşıyorlar. Sirküleri hazırlayanlar bunu düşünmüyorlar mı merak ederim.

3. bambul

bambul Noyan Ekici

Favori Kamış:
    sopa, el oltası
    En İyi Avı:
    Sağol Abi. Aynı dediğin gibi, geçen yıl Side'de 20 metreye ağı atan adam tekneyi kıyıya çekmiş gelip kolay toplasın diye.

4. bambul

bambul Noyan Ekici

Favori Kamış:
    sopa, el oltası
    En İyi Avı:
    Sağol Burak. Bizim o tarafların gözünü seveyim, hatta hazır zaman varken iyice seveyim çünkü oraların istilasına az kaldı.

5. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Bu balonlar soğyk suda yaşayabilirmi acaba.Yaşayamazsa eğer şanslıyız.Çünkü egenin %70i soğuk.Umarım yaşayamıyodur.

6. nadirsakoglu

nadirsakoglu nadir

geçen sene sığacık limanından her attığımızda 2 tane yavru balon takılırdı. şu ara ne derin suda nede kıyıda artık takılmıyor. şükür.

7. Team-T

Team-T .

Favori Kamış:
    .
    En İyi Avı:
    .
    Tebrikler Anlatim ve Fotolar Süper !

8. bambul

bambul Noyan Ekici

Favori Kamış:
    sopa, el oltası
    En İyi Avı:
    Sagolun. Sizin avatar da super :)

9. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    adrasanda 5 adaları geçmedim gerekte duymadım benim mercan kerterizlerim sağlam ve balonsuz dediğim gibi olimpos daha zengin

10. bambul

bambul Noyan Ekici

Favori Kamış:
    sopa, el oltası
    En İyi Avı:
    Sağol biraderim, ah sen de ekmeyeydin tam şugar olacaktı :) İsmail Abi anlattı gerçi, napalım ters zamana denk gelmişiz yalnız bi dahaki sefere Konyaaltı kapına dayanacam ha. Mamunlar(3 patlak) sardalyalar(5 kilo) öyle bi koktu ki pansiyondan kovdular yüzsüzlük yaptım geri geldim:D

Balon soykırımına yer ve zaman söyleyin yeter silahları.. şey pardon olta takımlarını kapıp gelecem. Elimde öyle materyaller öyle videolar oluştu ki Hitchkok'a versen donuna yapar, youtube'a versen bizim yargıtay değil yutubu beni bile kapatır valla:)

11. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Aman Noyan'cım , bizim buralara hiç gelmesin.
    Birde balon illetiyle uğraşmayalım.

12. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    tebrikler büzel bir gün ve av yapmışsınız afiyet olsun

13. bambul

bambul Noyan Ekici

Favori Kamış:
    sopa, el oltası
    En İyi Avı:
    Muharrem Abicim sizin derdiniz gopez olsun izmarit olsun :) Baksana Namık'ın verdiği habere göre göçecekmiş keratalar.

14. yildirim33

yildirim33 yıldırım arıcı

Favori Kamış:
    el takımı -görmeniz lazım
    En İyi Avı:
    7 kg. kaya lagosu
    bak gelirsem orada ne balon nede başka balık bırakırım ha :D :D :D :D :D 50 kulaçtan sonra pek çıkmıyor , sanırım sıcak suyu seviyor birde ay karanlığında gece görmüyor ortalık aydınlandımı at çek balon

Son düzenleme: 17 Haziran 2008
  15. nadirsakoglu

nadirsakoglu nadir

:D :D
    yörük efe bizim ekip gelmiş herhalde izmire bir ekip oluşturmalı yakın zamana buralarda biraz isparozla izmarit yakalasınlar özlemişlerdir.:D :D :D yanlışlıkada mercan yakalabilirler tabi.:D

16. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Noyan cok guzel anlatmissin, bir solukta tatiline bizi de ortak ettin dostum.

Balon artik beni iyiden iyiye korkutmaya basladi.Cunku malumunuz bu balik dogal yasam alaninda bu bizdeki yaptigini yapiyor olsa bunu duymamak mumkun olmazdi. Yani bu balik Pasifik, Hint okyanusu sularinda da var. Var da oyle boyle degil, oldukca mulayim bir hayvan... Rapalaya falan atlayan balonlari ben ilk defa sizlerden duyuyorum.Bence yetkililer bu balik uzerine ciddi bir arastirma yapmali.

Tum oltacilar senede iki uc gununu olumune , sadece ve sadece balon yakalamaya verse bu balik oldukca onemli bir dogal avci elde etmis olur. Bence balon baligini olu veya diri tekrar suya salmayin. Cunku lesi oteki balonlari doyuracak ve onlarin yemlenmesini kolaylastiracaktir. En iyisi topraga gommek, boylece gubre olur.

Burda mesala japon sazani(koi carp) vardir ve tatli sularda dogal hayati tehdit etmektedir.Amator balikcilar yilin belirli gunleri toplanarak, organizasyonlar yaparak koi sazanini yakalayabildikleri kadar yakalar. Boylece nufusu denge altinda tutulmaya ve hatta yok edilmesine calisilir. Bence balon baligida her amator balikcinin mucadele etmesi gereken dogal bir zararli.

Noyan degerli paylasimin icin tesekkur ediyorum.Dahasina rastgele dostum.

17. ozan

ozan Ozan

burda da öyle başlamıştı hatta ilk tuttuğumuzda ben balon tuttum ne şirin gibi ifadelerle o minikleri suya geri bırakıyorduk. masum yüzlü katiller:mad:

18. ozan

ozan Ozan

en güzel balıkların çoğu dediğin namık abiyle gecen sefer tuttuklarınız sa eğer sende namık abi gibi acemisin demektir:D :D . ozaman balonla uğraşmak zoruna gitmemiştir:D :D. birde namık abi gibi rapalayı çeşit çeşit doldumuşsun ama hepsi ışıl ışıl. bence tek tek al dağılana kadar kullan çünkü hepsi aynı işe yarıyor. balık yiyeceğinde marka model seçmiyor sadece yozouri tobimaru hariç onu pek seviyorlar

Son düzenleme: 17 Haziran 2008
  19. Entomorph

Entomorph

Favori Kamış:
    Olta,Çapari,Rapala
    En İyi Avı:
    Dülger Balığı 1 kiloya yakın
    Ramazan Abi ne zaman gidiyon olimposa. Ona göre haberimiz olsun ketezeye gelelim.:)

20. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    20-27 arası ve temmuzun tamamı ağustosunda tamamı ama gelirken en az 5 çuval buz vs getirmen lazım çuvalı 3 ytl umarım araban vardır