tebrikler güzel balıklar kaan abinin dediği orkinos türü olan balık bana sanki 40 cm civarı gibi geldi keşke yanına bi metre yada mezure gibi ölçüsü belli olan bir alet koysaydınkırlangıçlar için üzüldüm gerçekten küçüklermiş ama dediğin gibi iğneyi çıkarma esnasında olacak hırpalanmada denize atmak yerine livara koymak mantıklı daha iyi avlara ve limitlerde velimitlerin üstünde balılar yakalamanız dileğiyle rastgele
Kırlangıçlar çok ufak,keşke geri salsaydınız denize. Kırlangıç deyince aklıma ufak bir anı geldi.kısaça anlatayım size... Sene 97,98.izmir sahil evlerinde dalga kıranda avlanıyorum.gece saat 1 civarı toplanıyorum çünkü deniz patladı.aşırı rüzgar var.arabaya takımları toplarken 4 mtlik pancar motorlu bir tekne girdi dalga kırana.içinde 3 kişi var.müzik açmışlar ve onlarda eşlik ediyorlar.hepsi bir ağızdan dönülmez akşamın ufkundayımı söylüyorlar Ben dalga kırandandan arabaya yürürken onlar sandalı bağladılar.önlerinden geçerken pşşşt falan deyip laf attılar.Karşılık olarak,bulaşmayın bana 3 nüzünde boğurmayın bana lafını duyunca gel kardeş otur misafirimiz ol dediller .neyse tekneye oturdum piknik tüpünün üzrinde 1,2 saat önce yakaladıkları kırgangıçları pişiriyorlardı.Bol yağda ve bol unlu olarak pişirilen kırlangıçı levreğe değişmem...hala daha o kırlangıçın lezzeti damagımda kalan balıklardandır. Keşke o Kırlangıçları geri salsaydın.Belki bizim gibi veteranlara büyüyüpte gelip ufak bir anı olsaydı