Merhaba balıksever dostlar ! Uzun zamandır balık tutma özlemi çekiyordum. Mesleğim gereği pazarları da çalışıyorum. Sonunda fırsat bulduk ve Demredeki arkadaşlarla pazar günü çin sözleştik. İzmarit oltalarını hazırlamıştık. Pazar sabahı çayağzına gittiğimizde denizin epey bozuk olduğunu gördük. Bu durum bizim canımızı epey sıkmıştı. Vaygeçmek üzereydikki tekne sahibi limanın dışına bir çıkalım isterseniz dedi. Bu teklife hayır demedik. Limanın dışına çıkar çıkmaz dalgalarla dans etmeye başladık. Denize takım sallayan kaptanımız bir balon yakaladı. Ardından ben attım. Fotoğraftaki mercanı yakalım. Ardından kaptan benim mercanın eşini yakaladı. O sırada arkadaşalar kötüleşti. Derken geri dönüşe geçtik. Balık maceramız. 30 dakika sürdü. Tatil geldiğine göre yeni maceralarda görüşmek dileğiyle... Hasılat budur
Kardeşim benim çok güzel bir mercan yakalmışsın. Yerini kaydet Finikeye gelince gideriz oraya. Tatilde senden bol bol rapor bekliyoruz. Ortadoğu'nun ve Balkanların En Yakışıklı Tarihçisi ayrıca Balıkçıda olmuşur.
Yeter artik beeee dostum..... Kefale cik gayri..... ..... veya senede 1 seferde olsa floridaya git isin tamamdir.... gene ayniye patlar
seni kafamdan kestim zaten...... bundan sonra kardesle cikacagam, hic degilse ondan ses soluk cikmiyor
Namık Abi! Demredeki balıkçının telefonuna ulaştım. Özel mesaj atmak istedim. Ancak kabul etmiyormuşsun. Bende buraya yazayım dedim. Ayrıntıları balıkçıyla görüşün. Umarım işinize yarar. Saygılarımla... Ali Kaptan : 0 535 335 05 59
arkadaşlar kısmetse 29 temmuzda fenikede olcam. kyıdan balık tutma olasılığı nedir olarda özellikle levrek, barracuda vs. Yani olta takımlarımıda alayımmı yanıma gerçi takımları alsam eşimi almamam gerekecek ama neyssee bi orta yolunu buluruz artık
Arkadaşım bu konuda ben seni Yücel Abime (borwekci) havale ediyorum. Bu konuda uzman o. Sevgilerimle...
Özgür, çok balık olmasa da güzel bir gün olmuş tebrikler. Daha güzel günler yaşarsınız ve bereketli avlarınız olur inşallah... Deniz her zaman keyifli olmuyor, keyfi olmadığında da bize pek yüz vermiyor. Ama gelin benden balık alın dediği gün de olacaktır. Rast gelsin...