Bence denizden çıkan her canlı yenir salyangozlar bile bakın almanlara nası yiyolar ne demişler " Denizden babam çıksa yerim "
ailenizle birlikte eğlenceli güzel vakit geçirmişsiniz... Allah mutluluğunuzu bozmasın Ancak yakaladığınız mırmır ve karagözler oldukça küçük lütfen biraz daha duyarlı davranalım... Gelecek nesillere bir nebze olsun pay bırakalım... Bu da 2/2 nolu teblig http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/08/20080821-6.htm
Evet google de baktım görsellerde gün balığı yazdım pek çok resmi çıktı.Ama gerçekten çok güzel bir balık ben çok beğendim ben olsam yerdim
Tebrikler tuttuğunuz balıklar için.Bende antalya da avlanıyorum falezlerde m master abiye birşey sorcaktım.Ben arada sinaritte avlarım,ama o kadar yem olarak gelincik kullandım bişey ugramadı bence sinarite en iyi likoz çünkü likoz biraz daha zayıf bir balık.gelincik tabanda kayalara falan girio.bu arada ben oltalarda kurşun kullanmıyorum yüzerek 70-80 metre bırakıyorum.
selam kardeş ismini bilmediğinbalığın adı enine turuncu çicgisi olan gelincik.kahve olan hannos.bilmekte fayda var