arkadaşlar yarın sabah erkenden antalya karacaören-1 barajına balık avına çıkacağız arkadaşlarla.inşallah balık yakalayabiliriz.yarın akşam fotoğrafları eklerim.
Karacaören barajını Isparta'ya geçerken görmüştüm. Cennet misal bir yer. Barajın resmini de eklersen sevinirim.
şimdi özgür balığa aha aldı hey yavrum hey bune güzel balık falan diyordur akşamı bekliyelim bakalım allah avının bereketini verir inş.
Arkadaşlar Az önce Geldim Eve.şuan Sicaktan Bitkin Düşmüş Haldeyim Gerçekten.tam Bir Hayal Kirikliğiyla Ve Bir Okadarda Sinirle Döndüm Karacaören Barajindan. Misir-hamur-balik-tavuk Kalbinden Ince Kesilmiş Parçalar... Akliniza Gelebilecek Bütün Yemleri Denedim Ama Malesef Sadece Bir Defa Hamur Takili Oltama Bir Vuruş Oldu Ondanda Bir Sonuç çikmadi.bomboş Birşekilde Tekrar Döndüm.inanirmisiniz Yaklaşik 10 Civarindadir Gördüğüm Baliklar Abartisiz Söylüyorum En Az 10kg Gelirler Fazlasini Bilmem çikip Girdiler Yaklaşik 10-15 Metre Açiğimda Ama Bir Türlü Oltama Gelmediler.gerçekten O Sazanlardan Yakalamak Isterdim.inşallah Nasipse Haftaya Tekrar Ayni Yere Gideceğim.umarim Budefa Yakalayabilirim.fotoğraf Sözümü Yerine Getiremediğim Için Sizlerden özür Dilerim.
Ne Özürü şu bir gerçek nasipten ötesi yoktur. Sağlık olsun gelçek hafta emeğinin karşılığını umarım alırsın.bende defalarca gittim karacaörene muhteşem bir baraj tünel vardır orda çay içmenin bile keyfine bile doyulmaz değişiklik yapmış oldun...
olsun be özgür yakalaymasanda gördün yani o balıkları o bile yeter haftaya baya sıkı hazırlık yapacan galiba baya hırslı gelmişsin barajdan hadi hayırlısı inşallah haftaya güzel bi balık la dnersin kardeş saygılar
Neyse sağlık olsun . Gerçekten şu Karacaören barajından ben de çok boş döndüm. Yalnız oranıın köylüsüyle de konuştum . Bu aralar oltaya pek vurmaz diyorlar. Azıcık havaların soğumasını bekliyorlar onlarda. Balık derken nasıl bir balık? Canlı gümüş balığı? Saat kaç civarları ordaydın? Ne kadar sürede nerede durdun? Neresi konusunda özele mesaj atabilirsin avlağın korunması açısından? Başka bir avcı şunu da öneriyordu. Şamandıralı tek iğneli canlı solucan. Yalnız sabah ezanı civarlarında gidip olta atacaksın diyor. Ama solucana küçüklü büyüklü (çoğunluğu küçük daha büyük alamadım ) çok fazla balık vurduğu için ben sıcak bakmıyorum. Denemek gerekir aslında ... Bence orada balık tutabilmek için köylülerin dedikleri gibi biraz havaların soğumasını beklemek lazım. Gerçkten çok sıcak bir bölge.. hadi bakalım rastgele.....
arkadaşlar sabah gün doğmadan karacaörene indim.oltalarım dip oltası ve şamandıralı şeklindede vardı oltam ama hiç bişey yok.ama inanın okadar büyük sazanlar varki gelselerdi rekorumu egale edebilecektim.o balığı sudan almak inanın saatler alır.mahmut ali demirkan arkadaşımında dediği gibi havaların biraz soğuması lazım galiba.bırakın balık yakalamayı sıcak insanı çok perişan ediyo.aslında ben haftaya gitmeyi düşünüyorum ama daha çok yağmurlu bir gün seçmekten yanayım hem hava sıcaklığı hem su sıcaklığı biraz daha düşük olur
Özgür bey,harika bir avlağa,yanlış bir tarihte gitmişsiniz.Ama nasip işi bu bir dahaki gidişinizde mutlaka spin bir takım,3 numara altın sarısı üzeri siyah benek meps götürüp sabah erken gün doğmadan yada akşam üzeri atçek yapmanızı öneririm,güzel alabalık yakalama şansınız da olur. Not:Sazan için yaptığınız hamurun içine alabalık yemi karıştırmayı unutmayın... Rastgelsin Umut DEMİR ANKARA