antalya kumköy mardan açıkları

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında aahmet1979 tarafından paylaşıldı.

1. berk_

berk_ Berk

Favori Kamış:
    Okuma safina x 2.40 remixon galaxy 3.00 - captain king fisher 1.65
    Favori Makine:
    Okuma safina pro spa 25 Silverstar Tiger 5000
    balıkçı ruhsatlı tekneyle çıkmadığımız sürece sorun yok demektir. Ne saçma sapan uygulamalar daha bugün aksu da mendireğin içine adamlar gözümün önünde ağ serdi biz hala burada 2 balık tutacaz diye belge peşinde koşuyoruz

2. aahmet1979

aahmet1979 ahmet öztürk

serpmeyle agla bunlar herzaman yapılıyor kopak agzında sürekli oluyor kıyıdan denetlicek kimse yok malesef

3. berk_

berk_ Berk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    serpmecilere alıştık da ben hayatımda ilk defa böyle bişeye şahit oldum mendireğin iç kısmına ağ serdiler sonra üzerinde tekneyle dönüp yanılmıyosam balıkları korkutmaya çalıştılar 2 dk sonrada topladılar

4. nahita

nahita sadık doğan

Favori Kamış:
    Penn
    Favori Makine:
    Penn
    En İyi Avı:
    Lahoz 2,5Kg
    Bir hafta kadar önce falezlerde bulunan bir koy"un bir ucundan bir ucuna ağ serdiler, yanımda avlanan arkadaşlar sahil güvenliği aradılar. Sahil güvenlik "teknenin boyu kaç metre, plakası ne, kıyıdan kaç metre uzakta, kaç metre ağ serdiler gibi bir sürü soru sormuş. Arayanlar şikayet etmekten vazgeçti.. Söylemek istediğim şikayetin bir faydası yok.

5. nicholai hel

nicholai hel Aykut

İşte Ahmet kardeşim, insan çok, karınca gibiyiz, her canlıyı ürkütüp kaçırıyoruz da bir de böyle denetim boşluklarından faydalanıp balığı kıran çok insanımız var malesef.

Sadık Bey'in bahsettiği yer benim yukarıda anlattığım koylardan biri olsa gerek. O bahsettiğim trofeler belki hala zaman zaman bu koylara girme ihtiyacı hissetse de barikatımıza takılıyorlar malesef.
    Kurutuyoruz.

6. berk_

berk_ Berk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    haklısınız şikayet etmeninde bir manası yok biz amator balıkçılarında kefal avlamak istemiyorsak tekneden başka çaresi kalmadı