Ozan abi zorlu ve bi o kadar güzel mırmır avı olmuş... Tüm ekibi kutlarım... Yanlız bu mırmırları kaç metrelerde aldınız? Fatih sanada hayırlı teskereler... İnan bana askerliğin çok rahat geçecek... Operasyonu bol olur ama çok rahat edersin... Bende j.komd. bölüğünde shorland şoförlüğü yaptım... SÜper geçti...
o bölgede derinlik yok kıyıdan 1 kilometrede bile ancak 5 metre. kıyıdan 100 m 1km arsı taramada aldık mırmırları
harika bi av olmuş macara ve üşüme duygusu bi anda balıklarda bi yanda afiyet oldu olsun demiyom mideye inmiştir herhalde güzel bir sonuç bidakine bol şanslar
Tebrik ederim.Mükemmel bir av olmuş.Bir şey sormak isterim.Mırmır benim bildiğim kıyı balığıdır.Siz açılmışsınız.Acaba bu mevsimde balık açıklarda mı? Mesafeniz hakkında bilgi verirmisiniz?
kıyı balığı olarak bilinmekle birlikte aslında aylı gecelerde dip çayırları etrafında küçük sürüler halinde yayılır. yani mesele çayırların yeriyle alakalı bir durum. sıfırdan 40 m.ye kadar mırmır yakaladım şimdiye kadar. lafın özü çayır nerdeyse mırmır orda
Ozan'ım kırmışsınız yine balığın belini. Kuzulardan sonra sende de mırmırmırmır bişeyler gelmiş bakıyom. Ellerinize sağlık. Umarım hasta olmazsanız. Paylaşım için teşekkürler.