Antalya turnalar (Baracuda) diyarından

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında arm59 tarafından paylaşıldı.

1. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Armagan abi tebrikler. En son bir-iki ay once yayinladiginiz av raporundan beri princes maria red head rengini ariyorum ama hala bulamadim ne Mersin'de ne Adana'da :((

Adana'da mavi rengini buldum ve aldim ama redhead hicbir yerde yok maalesef :mad:

2. Ben Çanakkaleye çok sık gitmiyorum.Gittiğimde de genelde soğandereye giderim.Fakat burada levrek için henüz erken.:)

3. arm59

arm59

Favori Kamış:
    Olta:Dam,daiwa,banax
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.(1994)
    Ben teşekkür ederim.
    Seninde canın sağolsun darısı size

4. Aramis

Aramis

Ah be senin o sadece kısmette bu varmış dediğinden bizim marmarada hiç yok ya :) Güzel av tebrikler.

5. arm59

arm59

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.(1994)
    Manavgata muhakkak git balıkavı için iyi bir yer

6. arm59

arm59

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.(1994)
    Tekne ile zevki başka olsa gerek
    Sanada teşekkürler senden meralar ve balıkzamanları hakkında çok bilgi edindim.
    Teşekkürler Allah razı olsun.

7. arm59

arm59

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.(1994)
    Hoplama zıplama değilde su yüzünde kaynama yapıyor. Levrek gibi dibe dalmıyor.

8. bilal07

bilal07 bilal

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    lagos 8 kg
    armağan abi almışın yine balığı :D ben sabah gidiyorum sen akşam balık kalmadı denizde ya :p yalnız bi tanışamadık ben bi akşam geleyim atalım 2 saat.çarşamba ve cuma akşamları boşum abi ben...görüşmek dileğiyle...

9. arm59

arm59

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.(1994)
    Mavi rengide iyi iş yapıyor ben yeşil rengi ilede yakaladım. Ara sıra kullandığım iyi bir sahtem daha var oda çok iyi strike-pro JL-120F Color code:005 yüzüşü mükemmel wobbler(yana sallanması) tarzını çok iyi yapıyor suyun 5 cm. altında yüzdürürsen iyi netice alırsın. Tek dezavantajı kırmızı gözlü olması ama gece için avantajdır. Resmini yayınlıyorum gördüğün sahtenin 5 tane baracuda yakalamışlığı vardır. umarım sana çare olur.
    [​IMG][/URL][/IMG]

10. arm59

arm59

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.(1994)
    Bora kardeşim ben esasen Marmara balıkçısıyım marmarada bulduğum zevkini burada bulamadım Antalya da çipura,levrek,lüfer,istavrit,eşkina,minekop,kalkan tarzı balıklar yok varsada çok az her yerin kendine has özelliği var.

11. arm59

arm59

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.(1994)
    Bilal kardeşim nasıl sabahların durumu pek çıkmıyor dediler inşallah beraber avlanırız.

12. bilal07

bilal07 bilal

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    lagos 8 kg
    abi sabah gidiyorum çünkü karanlıkta turnaya atıyorum hafif aydınlanınca levrek oluyo bazen o da olmazsa palamutlar zıp zıp zıplıyo suyun üstünde 8 gibi o yüzden sabah gidiyorum,1 haftadır bende gitmiyoum ama yarın sabah 5.30da banko ordayım;) seninle bi akşam sallayalım diyorum çarşamba veya cuma akşamı uyar mu sana...

13. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    sahibinden.com da rapalanın x-rap walk 13 sahtesini satan birini buldum, elinde GGH(glass ghost) rengi varmış, bu sahte hem levrekte hemde baraküda da çok iyi iş yapar bence anlaşabilirsem alıcam 2 tane, malum yazın Adrasan a veya Kıbrısa gitmeyi planlıyorum elimde hazır olsun güzel iş yapar gibi geliyor, çok şık şeffaflık ve yansıma efektleri var

Son düzenleme: 4 Mart 2008
  14. Selamlar Yücel.

Bu x-rap walk 13 modeli ile ilgili 1 ay kadar önce biraz araştırma yaptım..Ürün çok konuşulmaya başlamıştı .Genel olarak bu sahtenin 15lb üzeri cizgili levrek avında çok başarılı olduğunu,tekne kullanımına uygun olmadığını(sabit hızla çekildiğinde hareketleri kayboluyormuş) yönünde bilgiler edindim..Ülkemizde kullanımı çok az olmasına rağmen sahtenin 12,7cm lik boyunun kıyıdan kullanım için büyük fakat 35gr ağırlığının oldukça iyi bir avlanma mesafesi sağladığı yönündeydi..
    Bu sahte 25ytl ye şu an bazı marketlerde sınırlı sayıda yerini almış durumda

15. arm59

arm59

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Sazan 4,5 kg.(1994)
    Bugünde Baracuda avına Mehmet Ali (MAk1972 kullanıcı adlı) arkadaşımla gittik. Toplam 4 vuruşdan bir baracuda yakalayabildik. 30 dk. süren bir Baracuda atağından sonra başka gelen giden olmadı.
    Yer: Antalya Konyaaltı plajı Boğaçayı mevki
    Saat: 17:00 - 19:00
    Sahte yemler : Strikepro beyaz, Rapala husky Jerk beyaz
    Yakalanan balık : 55cm. 490gr. Baracuda
    [​IMG][/URL][/IMG]
    Bu Resimde av arkadaşım Mehmet ALi ve oğlum Arda
    [​IMG][/URL][/IMG]

16. avantgarde

avantgarde onur

Maşallah Armağan bey rapor içinden rapor çıktı :) daha büyüklerine rast gelsin