Botu indir bindir şişir indir derken baLık tutmaya mecaLim kaLmıyo yafs hani denk geLe büyük bi baLık çekse yaLancıyı benide götürcek o derece durum vahim yani
Antalya Beldibi-goynuk Arasi Gece Tekne Keyfi Selam Arkadaşlar; Uzun zamandır forumu takip ediyorum.Bir türlü fırsat bulupta üye olamadım, hep diyorum anca zaman oldu, Balık tutmaktan aldıgım keyif kadar, bu forumda paylaşımlardanda keyif alıyorum. Yararlı olacagını düşündüğüm için antalyadaki balıkçı arkadaşlara geçen akşamki balık maceramı yazayım dedim. Tekneci arkadaşlarla yapılan muhabbetten yola çıkarak, antalya'da tekneyle çıkılan balık avlarında iç açıcı bi güzellik olmadıgı söyleniyor, nitekim bi kaç defa lara ve dedeman açıklarında avlandık, mırmır - istavrit - barbun karışık geldi ama akşam tavalık diyelim öyle keyifli bi av çıkmadı. 3 gün izin aldım ve hemen ekibi kurup bizim kaptanı aradım 05/09/2008 / saat : 18:00 cuma günü beldibinden ufak ufak tekneyle açıldık kaptan yabancı değil sevdiğimiz bi abimiz her zaman çıkmıyor tanıdık olursa keyif olursa anca çıkar 1000 metre ağ vardı onuda aldık ne olur ne olmaz balık çıkmazsa eğer, ağdan çıkanlarla gideriz boş gitmeyiz dedik deniz beklentim normal değildi, rahatsız edici bi dalga var ve keyifli bi gün geçiremeyeceğiz diye düşünürken saat 10 gibi kesti. beldibi açıklarında biraz yoklama yaptık bişi çıkmadı, antalyalı olanlar bilir göynük'te Sungate hotel var onun tam karşısında derinlik 11 - 7,5 dip hafif kayalık ( arada oltanın kayaya takıldıgını hissediyordum. ) yem : yanıç takım : düz , 7 numara kurşun : 50 - 75 gr karakuyruk, karagöz, melenur diye adlandırıyoruz ama aynı aileden hepsi 2'şer 2'şer bir sarmaya başladı sormayın keyfe. 4 kişi 7-8 kg balık aldık aynı yerden tabi bunların yanında denize attığımız ateş balıklarını saymıyorum onlardan da çıktı bayabi. gece ağ atmaya çıktık saat 2 gibi aglarımızı döktuk. derinlik 60-90 arası sabah 8 gibi topladık ağları : +-3kg-barbun, mercan, karpuzcuk çıktı ağdanda işe yarar bir ikide sübye tabi ağı toplarken yengeçlerin barbunları parcaladığnı gördükçe canım gitti güzel ve bereketli bir av geçti gece gece antalya cevrede olanlar varsa tavsiye ederim, sabah 4 ile 10 arası 60 metrede oltayla denenirsede barbun mercan alınır düşüncesi içindeyim fakat ben tam 8-9 metrede balığı bulgum için hiç yerimden kıpırdamak istemedim Herekse Hayırlı Günler... Bu arada bişiyi daha eklemeyi unutmuşum... abi geceden sabah 9 a kadar bi tane balon vurmadı çok ilginçtir ki ben balon olur diye fazla fazla takım almıştım sevindirici bir haber
walla güzel abim en çok pişmanlık duyduğum şey o ilk fırsattta kendime güzel bir dijital makina almam lazım en buyuk eksikliğim o
OteLin karşısından insan bi kaç tanede rus faLan aLırdı dimi AnLattığına göre ii baLık çıkmış sizin adınıza mutLu oLdum.