Arkadaşlar Antalyada gece tekneyle kolyoza giden hiç yokmu geçen sene bu zamanlar çok güzel avlar oluyordu kimsede gitmeyinvce cesaret edemiyoruz bilgilendirirseniz sevinirim...
Namik gelsin sana yardimci olacaktir. Ancak bana sorarsan kendin git ve mujdeyi bize ver. Amator olta balikcisi biraz macaraperesttir. Denemek, aramak, bulmak ajandasinda her zaman baskosede gelir...Keyifle kal...
Fatih, Kolyoz geçen seneye göre bu sene Antalya'da henüz pek bereketli değil. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Benden sana tavsiye önümüzde ki hafta gitmenden yanadır. Zira ben öyle yapacağım. Şimdiden rastgele, bol bereketli avlar...
aynı şeyi çanakkale için de söyleyebilirim bu denemde tezgahların kolyoz uskumru ile dolması lazım ama yokkkk havalardan olsa gerek
Yarın yani, Pazartesi akşamı kısmetse gidiyorum arkadaşlar. Raporu en kısa sürede paylaşırım sizlerle...
arkada_lar kolyoz fena deil ben ay1n 9 unda biraz yakalad1m ve 19 unda da biraz vard1 bal1k çok ama olta yemeye nazlaniyor IMZA:OZAN
kolyoz daha küçük merhaba, 20.07.2007 tarihinde kaleiçinden saat 9:30 p.m gibi çıktık, ilk olarak eski mezbaha hızasında bir deneme, saat 1:00 a.m sularında kadar küçük balıkları toplamamıza rağmen hiç verim alamadık sonra dedeman hızasına geldik burada sabaha kadar durduk hem çapariye hemde tek oltaya kolyoz geldi ama küçüktüler ve tadı pek yoktu. Etrafta kolyoz avlayan da yoktu. sizden haber bekliyoruz.
ay su an dogru konumda degil, bu sebeple eger gece ava cikacaksaniz pek de verim alamayabilirsiniz. ama eger gunduz avciligi yapiyorsaniz gazipasa tarafinda cok kolyoz oldugunu duydum. rastgele
Arkadaşlar 22 Temmuz akşamı Kaleiçi'nden çıktık. Balık var yok değil lakin çok nazlı. O gece çapariyle tutulan kolyoz sayısı max 50 kadardı. Bunların yaklaşık 15 tanesini ben tek iğne sardalya ile aldım. Yani Kolyoz şu sıra çapariye pek te rağbet etmiyor. Aysız geceleri beklemek lazım. Önümüzde ki hafta iyi kolyoz olacağını düşünüyorum...
Arkadaşlar şu ara gece çıkmadım ama, sabah saatlerinde çok güzel kolyoz çıkıyor. Tabi kumluca tarafında. Akşamları çıkan arkadaşlardan gelen raporlara bakılırsada şuan mükemmel derecede kolyoz çıkıyormuş. Bilgilerinize...
abi kolayı var eski takvimde aylar şimdiki ayların 13ünde değişir yani o günlere yakın yeni ayı görürsün sen yazdığında da inanmamıştık yani
Abi ya dün balığa çıkmıştık yakında konusunu açıp resimlerini koyucam..geçenlerde iskeleden Kolyoza giden olmuş 2 kişi 15 kg kolyoz çekmişler dediler bu aralar kolyoz iyi diyo kaptanlar falan gitmek lazım...