merhaba arkadaşlar bu hafta sonu antalyaya gitmeyi planlıyorum... tabi bunun için 4 saatlik yol gideceğim.... bu aralar antalya nasıl acaba? bunun adı balık, kısmet işi.. ama merak ettim işte. bilenler bilgilendirirse müteşekkir kalırım. sevgilerle...
Esas isim Olgay, A Rh+ , ARh- ARh kisaltmasi Acaba ARh² daha mi uygun olur Profiliniz yazan yerden bir imza ayari yapsan, cok güezel olur Ondan sonra sana Antalyali Arkadaslar, Antalyada Balik olmadigini söylecektir. Rasgele
iyi güzel hoş da imza ayarlarımı yapayım herkes bunu söylüyor ee peki nedir düzeltilmesi gereken bu arada antalyalı arkadaşlar bilgilerini esirgemezler umarım... a rh +
Imza ayarlari O A rh+ yazdigin yere, Isim, Dogum tarihi ve hangi Sehirden katildigini ilave edersen, Imza ayarlarin tamam olmus olur
Mürsel abi ben yardımcı olacaktım arkadaşa ama Antalya'lı olmadığım için çekindim sen daha yakınsın tabii. saygılar
nihayete erdik. hoşgeldin Emre yorgun görünüyorsun. imza ayarları seni epey yordu anlaşılan. rastgele.
afet abi zorlu bir uğraşıdan sonra hasbelkader imza ayarlarını yaptık... kafaya onca silgi yediğimiz cabası.. sağlık olsun diyelim... balığa gidip de balık tutamadım diye ahlayanlara vahlayanlara kızıyorum.... ben burada sadece balık fotoğraflarıyla kendimi rahatlatırken oltanı atmışsın daha ne istersin... birkaç kere de oltaya balık vurdumu tamamdır herşey... tutmasan da olur....
daha bugün tv de gördüm antalyada felaket fırtına varmış.gene konyaaltında yola çımış taşları çekiyolardı.inşallah siz oraya gittiğinizde fırtına dinmiş olur ama genede bi meteorolojinin sitesine bakın derim.
herkese teşekkür ederim..... antalyada balık yok diyenlere buradan sesleniyorum ne güzel bir denizdir.. akdeniz