Merhaba arkadaslar,antalyadan yaziyorum ve henüz yeni araniza katildim.Umarim güzel arkadasliklar kurar ve balik avi tecrübelerimizi paylasiriz. Hoscakalin Can
can aramıza hoşgeldin...yazın staj için 1,5 ay antalyada olucam..artık balık için yardımcı olursun.......
can abi kusura bakma ben öyle can falan yazmışım ama sonradan farkettim saygısızlık olarak algılama!tekrardan hoşgeldin........
merhaba sazancı,rahat olabilirsin yaşım 36 ama sanırım bunun farkında varamadım henüz ...Antayaya gelmeden bir msj atarsan uygun bir gün bulursak tanışmak isterim tabıı hatta ava bile gideriz..Sen nerelerde avlanıyorsun hedef balığın var mı ?
Merhabalar,Barış,Uludağ ve Bordo.inanın böyle bir karşılama beklemiyordum ve doğru adrese geldiğimden eminim . Aranizda bire bir tanışma fırsatı bulan var mı ? Toplantı av patileri gibi ? Gördüğüm kadarıyla Türkiye genelinden insanlar biraraya gelmiş ve ağırliklı tatlı su bilgi paylaşımı var.Bu demektir ki sizlerden öğrenebileceğim çok şey var.Ben genelde çok derinlerde (200 mt- 800.-mt) avlanıyorum o derinliklerde her zaman süpris balıklar yakalama şansı var.Mağalesef bilinçsiz avlanmadan kaynaklanan sebeplerden nerdeyse güzel av bölgelerimiz kalmadı.Deniz konusunda bilgi paylaşımı için her zaman açığım bilginin sonu yoktur. Selamlar Can..
Merhabai takıma hoşgeldiniz. Son derece keyifli bir ekibe katılım gösterdiniz. Bilgilerin bolca paylaşıldığı bir yer burası. Umarım sizde biizm kadar keyif alırsınız..)) Şu an en az katılımcımız Antalya ve Adana dan sanırım Diğer iller oldukça yoğunlaştı..
abi ben balıkesir merkezde olduğum için tatlı suda avlanıyorum.sadece yazın tatil için bir kaç haftalığına denize gittiğim zaman ispari,sarpa,kefal vb...ufak balıklarla uğraşıyorum..yani deniz balıkçılığında acamiyim...yalnız en çok tutmak istediğim balık levrek...neyse abi ilgin için teşekkür ederim.. herkese rastgele.....