herkese merhabalar ; uzun süredir siteyi takip ediyorumdum ve üye olma kararı aldım,gayet seviyeli ve eğitici forumların olduğunu gördüm. Karşıyaka'lıyım ancak 10 senedir de Antalya'da ikamet etmekteyim. Yeni konular ve avlarla değerli arkaşlarla bu sitede inşallah görüşeceğiz. görüşmek dileğiyle... herkese rastgelsin.....
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Mehran benim Antalya'da ilk balığımızı beraber avladığım arkadaşım. O ilk balığı hatırladın mı Mehran? TRAKONYA... Hani sen çekmiştin Lara kıyıdan, balık kumlara bulandığından ne olduğunu anlayamamıştık (hoş ne olduğunu görsekte onun trakonya olduğunu da bilmiyorduk ya ) Ben dur çıkartayım deyip atladım sonra.... Of of of o günü hiç unutamıyorum....
hatırlamazmıyım gökhanım elinin şiştiğini. Evet başladık beraber kardeşim ve de tam bir tutku haline geldi.Çocukken attığımız el oltaları gibi takımlarla başladık lara sahilinde avlara ,şimdi de orası senin burası benim ,şu balığı kıt antalyada balık için basmadığımız toprak kalmadı.
Antalyadayız ama özümüzü de unutmayız arkadaşlar... cevap yazan bütün arkadaşlara hoşbulduk diyorum safları buralardan da sıklaştırırız tabi ki de
Kardeş hoşgeldin aramıza. Seni balığada bekliyoruz. Biz gidiyoruz fırsat buldukça. Senide bekleriz. Önemli olan tutmak değil. Katılmak.
Mehrancıım sende hoş geldin buralara. Tuttuğun ( tutacağımız ) boy boy mırmırları burada çoskuyla ve heyecanla paylaşmak dileğiyle. Not: Mehranın 2 günde bir söyledigi birşey vardır akadaşlar; Hayydii bu gun MIRMIRA gidelim Mİ.. GİDELİM GİDELİM GİTMEZMİYİZ...
değerli üyeler hepinize tekrar hoşbulduk diyorum, gerçekten keyifli ve kıymetli üyelerin bulunduğu bu siteye üye olmak güzel bir duygu İnşallah organizasyonlarda da görüşeceğiz yer ve zaman hiç farketmez...balık tutalım tutmayalım... gökhan kardeşim evet bu aralar çok mırmıra gidelim dedim ama gidemedik; dün gece mırmıra çıkan arkadaşların fotoğraflarını gördün ;neden bu kadar ısrar ettiğimi , havayı kaçırmamamız gerektiğini ,balığın kıyıya yaklaştığını anlatmamın sebebini işte o resimlerden anlamışsındır