selam abilerim arkadaşlarım yaş olarak belki aramızda biraz fark var kiminiz babam kiminiz abim yaşındasınız .. öz abim kadar sevdiğim CANAZOR abim olmasa belki de siteyi bulamayacaktım Balıkçılık Konusunda Yeterli bilgiye sahip olmasamda sizlere ayak uydurmaya çalışacağım Fazla söze gerek yok Ben İsmail Rastgele ...
Aramıza hoşgeldin İsmail, Antalya' dasın demek. Nerelerden, nasıl avlanıyorsun biraz bahset istersen, böylece seni daha iyi tanıyalım.
SEVGİLİ İSMAİL KARDEŞİM, SENİ GÖRMEK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK VERDİ BANA SİTEDE BİRÇOK ANTALYALI ARKADAŞ VAR, BALIKÇILIKLA İLGİLİ HİÇBİRŞEY BİLMİYORSAN ONLAR SANA SEVE SEVE YARDIMCI OLACAKLARDIR HELE HELE Bİ NAMIK ABİN VAR SİTEDE ANTALYALI KENDİSİ,ONA TAKIL HAYATIN KARARSIN PARDON DİLİM SÜRÇTÜ HAYATINI YAŞA DİYECEKTİM HOŞGELDİN İSMAİL...
Sevgili kardeşim aramıza hoşgeldin. Senin gibi genç arkadaşlarımızın kahve köşelerinde pineklemek ve zaman öldürmelerindense böyle güzel ve zevkli hobilerle boş zamanlarını geçirmeleri inan ki çok hoşuma gidiyor. Tekrar aramıza hoşgeldin.