Merhaba, Forma üye olalı oldu biraz ama burayı yeni gördüm.Gerçekten çok güzel bir forum.Ben acemiyim.Daha henüz öyle güzel birşeyler çekemedim.Amam sanırım zamanla ve buradaki bilgilerle ve tabiki şansımın yardımıyla daha çok zevk alacağım. Herkese rastgele
aramıza hoş geldin, bizde sana elimizden geldiğince bu konuda yardımcı olmaya çalışırız, tabiki şans ve kısmet hepsinden önce geliyor.. keyifli vakitler geçirmen dileğiyle.
Merhb.Sazcan..Bende acemiyim..4 kez deniz avı yaptım..sadece 2 kefal yakalayabildim. Öğreneceğimiz çok şey var arkadaşım
hoş geldin SAZCAN; UMARIM DAİMİ DOSTLARIMIZDAN OLURSUN NOT:İMZA AYARLARINDAN ADINI VE DOĞUMYILINI YAZARMISIN
... merhaba aramıza hoş geldin bu arada antalya yavaş yavaş uyanmaya başladı ne dersiniz arkadaşlar antalyada bi organizasyon yapıp buradaki diğer arkadaşları kıskandıralımmı
Aramıza Hoş Geldınnn Antalya Sıde Plajında 6 ay calıstım her aksam gelıolarıdı dalmaya bende onlarla gırıodum antalya ınsanı cokk ıı ,İİ forumlar
Çok teşekkür ederim...Ayrıca Antalya'da yapılacak faliyetler konusuna katılıyorum.Umarım birşeyler yapabiliriz.Herkesin bahtı açık olsun...