çok teşekkürler cevaplar için. 1-2 hafta içinde çıkmayı düşünüyorum balığa.bu numaralarla bir görüşeyim bakayım.peki antalayada en iyi balık ne tarafta çıkar.finike mi? manavgat mı?
Hoşgeldiniz... Olcay Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
tanışma olcay kardeşim aramıza ve antalyaya hoş geldin.ben istanbullu olarak 88den deride antalyalı olarak bir kaç arkadaşımız var tekneci.kaleiçindende,yeni limandanda çıkanlar,ekip olursa(5)kişiye kadar büyük rekneyle ücretine göre kunduya gidende var(35milyon-karpuzkaldırana25milyona)normal 20ile25,hatta30 gidenlerde var.tabi senin samimiyetin ve pazarlığına bağlı.bütçene hangisi uygunsa eğer istersen bir ekip kuralım,senin iş yerinden gelmekisteyen arkadaşlarında olursa ,hem tanışırız ,hem avlanırız.nedersin? hoşçakal.saygılar.
Ben ve bir elemanım var sadece balık tutmaya ilgisi olan.İsterseniz bir pazar çıkalım balığa.havalar aslında bu ara müsait.antalyada hiç çıkmadım daha balığa.geçen pazar eski lara yolunda balık tutup dalanlar gördüm ama nasipse bende çıkmak istiyorum balığa
antalya nın yat limanı ve büyük limandan ayrıca kundu bölgesinden de keyifçi turu diye tabir edilen turlar mevcut istersen tlf te verebilirim kundu dan:0537 479 48 01 büyük liman : 0533 519 44 49