Merhaba Arkadaşlar, Siteyi google da balık avı ile ilgili araştırma yaparken buldum epey okudum ve üye olmaya karar verdim. 3 gün önce ilk kamışı ve makinesini alan yeni meraklı biriyim. İki gün denemelerimiz hep boş geçti ve hevesim biraz kırıldı açıkcası ama her attığımızda çeksekte denizde balık kalmazdı diyerek kendimi avuttum. Sizlerden öğrenecek çok şey var. Görüşmek üzere. Hasan
Hoşgeldin Hasan abi, aman umudun kırılmasın. Bir kez balık tutan, o zevki yaşayan bir daha bırakamaz..
hoşgeldiniz bencede bende 3 sene önce balıkla tanıştım bir kere tuttum şimdi hastasıyım. her şey sabırla oluyor hayırlı avlar
Hakan teşekkür ederim. Benim gibi sabırsız yapıda bir adamın sabrını geliştireceği yegane spor bu olacak mutlaka. Teşekkürler hoşgördüm.
aramıza hoşgeldin bende bu gün 2 tane yakaladım biri mırmır diğeri karagöz bu arada bende antalya/alanyada ikamet etmekteyim
hoşgeldin arkadaşım.bende burdurluyum.haberleşelim.burdur biliyorsun göller yöresi .tatlı su balıkçılığına meraklıysan herzaman beklerim