antalyalı namık arkadaşın yem menüsünü gördükten sonra gerçekten antalyanın mırmırları nankörmüş bugün 10'30 dan saat 3e kadar alınan körfez balıkları yem olarak taze sülünez 2numara iğne 35lik pelikan misina ile alınmıştır hele ominokop balığının mücadelesi çok güzeldi sanırım bu anlatılmaz yaşayan bilir herkeze bol şans ve bol avlar dilerim
Tebrikler Mustafa abi Sörüm fişşingimin kulakları çınlasın. Fare peşinde koşmaktan balığa da gidemez oldu Görsün de örnek alsın senden biraz
Mustafa abi yine almışsın mırmırları, bravo... Başlık da tam Namık'a nispet olmuş hani... Ama bir kaç günden önce dönmez Namık... Biraz bekleyeceksin... Bir bana görünmüyor şu mırmırlar... Bu hafta seçim var ondan sonraki hafta kısmetse yine peşlerindeyim... Bir gün mutlaka bir mırmır tutacağım, bir gün herkes mırmır tutacak.
Hay maşallah be ne güzel balıklar tebrikler Mustafa abi .5. hafta oluyor elime olta değmiyor kafayı kırmak üzereyim.
Yeter artık... İnsan bakıyor bu resimlere... O balıklardan stok yaptın yaptın yoksa gelince istavrite tav edersen bizi bitersin bak abi ona göre...
Bandirmada ki emlak fiyatlarini yukselteceksiniz . Balikciliginizi ve avinizi kutluyorum. Nefis paylasim.
balıkları görürsen belki biraz hırs yaparsın senin iznini balıkta geçirteyim anlamazsın nasıl bittiğini
Mustafa ağbi mest ettin bizi ellerine sağlık Maşallahın var yine tebrikler abi afiyet şeker olsun Ama bizede olsun inşallah birgün
bakıyorum herkez pc balıkçısı olmuş biraz balık göstereyim de deniz boyuna gitsinler diyorum ama nafile
tabiya orkinosları tuttuktan sonra bizimkiler yemlik oluyor dimi burlarda orkinos vardıda bizmi tutmadık