Evet Diren,yöreden yöreye değişiyor.Fakat biz bunu kıyıda yapıyoruz.Siteyi uzaktan takip ediyor ve gerektikçe fikir arz ediyorum veya katılıyorum.Sevgilerimle sağlıcakla kalın.
Tamamı ile arkadaşıma destek veriyorum.Çok güzel tespitler yapmış.Bu karbonları makineli olanları varsa çok dikkatli kullanın derim.Toprak temasından koruyun.Gerekirse kamışlık kullanın.İyi geceler tüm siteye.
Keşke Yurdumda yapılsa Böyle güzel ürünler.. Ne yazıkki en ucuzundan en pahalısına tamamı yabancı menşeyli.. Bu ucuz yabancılarda benim işime yaramıyor.. 125gr Kurşun atarken kırılan 200gr.lık kamışlar 5kg balığı çekerken Dişli sıyıran 12+1 bilyalı makineler.. 3kg levreği çekerken kopan 028 11kg çekerli misinalar.. say say bitmez.. Ama elin oğlu yapıyor..035 11,4kg çekerli misina ile 34kg sazanı çekiyor.. kamış kırılmıyor,makine diş sıyırmıyor,misina kopmuyor.. 0,18 lik 5,2kg misina ile 3,1kg levreği livara atınca İnsan helal olsun diyor çaresizce..
Ben bu ekimde 2 Makinemi ç.kale değirmencikte unutmuşum..Eve geldim makineler yok.. ne mi yaptım.. atladım arabaya 240km yola gittim..Makineler bıraktığım yerde duruyor..Aldım 240km geri geldim.. Çünkü burada bulma şansım yoktu yenilerini.. sonra nemi oldu.. Arabadan Çalındı makineler..
1-"ben anten almayı düşünüyorum sizce hangi marka kaç metre " 2-"anteni attıktan sonra suda nasıl bir yömtemle koyacağımızı elimde mi tutacağım" 3-"anten kaç metre olmalı benim rahat bir şekilde kullanabilmem için" 4-"bana yardımcı olursanız çok sevinirim " Yukarıda alıntısını yaptığım paragraftan 4 soru çıkarabildim.İlk üçüne şayet tanışmış olsaydık bizi gülmekten kırar geçer şakalarım olurdu eğlenirdik Ama tanışmadığımız için bu hakkımı tanıştığımız zamana bırakıyorum 4ncü sorunuza cevap tarifinden anladığım Göl Kamışı ve en ideal göl kamışı 6metrelik olanı bence.(Göl kamışında bedenlik misina kamış boyunda olur) Rahat kullanmak için kamışı tuttuğun elinin arkasında kalan mesafeyi aynı elinin dirseğine dayarsan yorulmazsın Rastgele
En sonunda aldım d.a.m spezıpower tele stip 7 metre (inşallah bunla balık avlayabilirim )fiyatı ise 25 ytl
Anteni denedim ama balık tutamadım (şimdilik)Kullanışlı ve baya çok rahat kulanması inşallah balık tutma şansım olur ilerde...