yer altnoluk küçükkuyu
Arkadaşımız resmi avatarında yayınlamış. Resim paylaşmayı kendisine göstermemiz gerekecek. Bu konuyla ilgili Mehmet Pekmezci arkadaşımızın bir mesajı vardı diye hatırlıyorum. Resimli olarak resim paylaşmayı göstermişti.
Yok onu bir defa yaptım site resim saldırısına uğradı. Server of pufff yapmaya başladı. Yok ben almayayım Nail'cim.
unal zafer murat ve mutlu abicim eğer öğrenmek istediğin bi nokta var ise kime istersen sorabilirsin aramıza hoşgeldin fotoları bekliyoruz kolay gele
teşekürler öncelikle sizlerele beraberolmakdan duyduğumuz mutluluğu belirtmek isteriz aslında elimizde geçenseneki resimler vardı küçükkuyudaki levrek lerin fakat bu bayramda gene ordayız ve avdayız. resim eklemeyi pek beceremediğizide belirtmek isterim yardımları ve paylaşımları bekliyoruz sevgilerle herkese rast gele.....
ilk önce aramıza hoşgeldin... imza ayarlarına isim ve yaş bilgilerini ilk önce eklersen daha iyi tanırız.... resim ekleme konusunda ise aşagıdaki linkten yardım alabilirsin... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=236