Arkadaşlar hepimiz balık avı tutkunuyuz. Ben balıkavı dışında kuş besliyorum, apartmanın bodrumuna büyük bir salma yapıp kuşlar için doğal bir ortam oluşturdum, yaklaşık 5 farklı türde 50'ye yakın kuşum var, aramızda bu tür hobileri olan arkadaşlar var mı?
benimde köpeklerim vardı 3 tane ama bu hafta hepsini dağıttım...iş yerinde bakıyordum...hafta başı geldiğimde iş yerine verdikleri zarar akıllara zarar dı ...içim acıdı ama hepsini verdim...gitti...
merhaba adaşım bende bullterier cinsi bir hayvan besliyorum ,biraz etcil oluyor ,çenesi 1.5 ton basıyor böle sevimli bir arkadaş , adı : ciklet 1.5 yaşında , kendi resmide var fakat pc de yok ,nasıl bir şey olduğunu göstermek için bir resim buldum
ben kedi besliyorum, şu an 9 yaşında, sokaktan aldım 1 gözü yok, bulduğumda araba çarpmıştı çene ve yüz kemiklerinde kırıklar vardı veterinere götürdüm ölür dedi ölmedi hayvan, iyileşince bende eve aldım o gün bugün beraberiz
Maaşallah hakikaten köpeğin hem sevimli hem de ürkütücü bir görüntüsü var, apartmanda olmasam bende husky beslemek istiyorum, eğer ileride müstakil bir evim olursa herhalde mini bir hayvanat bahçesi kurarım
evde değil abi bahçede , eve sokarmıyım hiç ,bide bişi diyim ilk bende milli oldu arkadaş ilk beni ısırdı bide ağzı kilitleniyor meredin ,beni ısırdığında kilitlemedi allahtan, düşünen arkadaşlara tavsiyem ağızlık kullansınlar birde küçükken karanlık bir yere kapatmasınlar fiyatlarıda 300 ytl felan ,pitpull un bir alt modeli
Abi köpek mi benden uzak dursun ben hiç hazzetmem öyle dişleri büyük hayvanlardan benim balık sakin zararsız ne güzel
küçüklüğüm kedilerin içinde geçti onların cırmalamalarını çok iyi biliyorum...ama ne olursa olsun köpek gibisi yok.... ben bu kadar akıllı hayvan bilmem....iyi insanı ve kötü insanı ayırt ediyor yahu
11 beslediğin köpek çenesi dünyada en çok basan köpek, kayıtlarda kaval kemiği kırabildiği gibi bir bilgi var, geçenlerde gazetede de vardı ufak bi çocuğa saldırmış, aman abicim el bebek gül bebek büyüt saldırgan olmasın şakası yok bu hayvanın.Ama pitbull gibi zeka yoksunu bi hayvan değil yani eğitilebilir.
resimdeki benim ki değil sadece nasıl bir köpek olduğunu görmek için internetten buldum benimki kahverengi beyaz ,tamamen genlerden üretilen bir köpek ,ve 5 cm yağ tabakası var derisinin altında yani köpek felan ısırsa sivirisinek ısırığı gibi hissediyor , pek fazla havlamıyor . ağızlıkla gezdiriliyor
2 tanesi ayıyı götürüyor cd vardı , , evet pittbul dan sonra en tehlikeli köpek ,yüzü ayıyı anımsatıyor,kalın bir yağ tabakası kaplı vücudu , bir de (boxer + pittbull ) imalatı olan stefarsell var buna alman domuz köpeğide deniyor buda çok sağlam bir köpek bull terier gerçekten çok akıllı önemli olan eğitmek arkadaşlar ,arkadaşımda pitbull vardı adı zeus onu öle bir eğitti yemin ederim kediden korkardı insanlara saldırmaz öle aptal bir hayvan ki var mı yok mu belli değil ,tamam eğit ama köpeğinde hakkını ver ,golden lar var onlarda çok iyi köpekler ama bull terierin yerini tutamaz
kötü yanı , dikkatli olmalısınız sahib felan dinlemiyor dalıyor , ona göre ve ağzı kilitlendimi demir çubukla açılıyor haberiniz ola arkadaşlar köpeğimi merak eden varsa buyursun edirneye tanıştırırım ciklet le sizi
ben varim... saka,iskete,florya,fanyata,ispinoz,kanarya,saka kanarya melezi,siyah basli iskete,kirmizi basli iskete,sari basli iskete...muhabbet kusu olarak cekostavak,ingiliz turleri.kanaryada,parizyen,border,yoksayir,gloster.papaganlarda jako gri papagan,ara papagani,kakadu,lori,rosella,cennet,sultan,amazon turleri besledim..
Benim de canlı doğuran akvaryumum var iki tane ,plati ve molly besliyorum..Bir de 1 aylık bembeyaz bir pitbull yavrum var.
6 adet cins kangal köpeğim var bağımda bakıyorum etrafı çit ile çevrili biraz zor oluyor ama bekçilikleri çok güzel çünkü traktörüm bütün alet edevatım orada onlar koruyor.
bu arada köpek çenesi için demir çubuk kullanmak falan gerekmiyo iki çene arasında kalan kasları tek elinizle 2 taraftan dişlerine bastırın köpek çeneyi hemen açıcaktır, bunu bana bi çoban söylemişti deneme fırsatım da oldu köpek ağzını 90 derece açıyor öyle yapınca
köpek olarak alman çoban köpeği(Shepherd),terrier besledim.bi ara kedide besledim ama kuşlarımdan birine saldırana kadar.akvaryumu katmıyorum.üretimhane açmıştık bi ara.o kadar ilerlettim.yılan besledim.kuşlardan bende saka,florya,iskete cinsleri,saka ve florya melezi,6 cins kanarya,ispinoz,muhabbet kuşu,cennet papağanı besledim.ayrıca suan saka melezi üretmeye çalışıyorum. bide ilerde kendime saf bir alman çoban köpeği(Shepherd) bulursam kendim büyütüp eğitmek istiyorum..