Aramızda hayvan besleyen arkadaşlar varmı?

Konu, 'Genel Konular' kısmında fatih2607 tarafından paylaşıldı.

1. fatih2607

fatih2607 Fatih ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    Silverstar Elegance 360
    Favori Makine:
    CORMORAN BIG BEN 7Pi 5000
    En İyi Avı:
    Sargoz 1050 gr. Eşkina 1350 gr.
    Arkadaşlar hepimiz balık avı tutkunuyuz. Ben balıkavı dışında kuş besliyorum, apartmanın bodrumuna büyük bir salma yapıp kuşlar için doğal bir ortam oluşturdum, yaklaşık 5 farklı türde 50'ye yakın kuşum var, aramızda bu tür hobileri olan arkadaşlar var mı?

2. passion

passion

Favori Kamış:
    olta
    benimde köpeklerim vardı 3 tane ama bu hafta hepsini dağıttım...iş yerinde bakıyordum...hafta başı geldiğimde iş yerine verdikleri zarar akıllara zarar dı ...içim acıdı ama hepsini verdim...gitti...

3. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    merhaba adaşım bende bullterier cinsi bir hayvan besliyorum ,biraz etcil oluyor ,çenesi 1.5 ton basıyor böle sevimli bir arkadaş , adı : ciklet 1.5 yaşında , kendi resmide var fakat pc de yok ,nasıl bir şey olduğunu göstermek için bir resim buldum

Son düzenleme: 10 Ağustos 2007
  4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    ben kedi besliyorum, şu an 9 yaşında, sokaktan aldım 1 gözü yok, bulduğumda araba çarpmıştı çene ve yüz kemiklerinde kırıklar vardı veterinere götürdüm ölür dedi ölmedi hayvan, iyileşince bende eve aldım o gün bugün beraberiz

5. Oztemiz80

Oztemiz80

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    1 kg sudak 1,5 kg kadife
    O ne Fatih evde canavar mı besliyorsun. Benim küçük bir Beta balığım var bi tanecik ona bakıyorum. :)

6. fatih2607

fatih2607 Fatih ÖZTÜRK

Favori Kamış:
    Silverstar Elegance 360
    Favori Makine:
    CORMORAN BIG BEN 7Pi 5000
    En İyi Avı:
    Sargoz 1050 gr. Eşkina 1350 gr.
    Maaşallah hakikaten köpeğin hem sevimli hem de ürkütücü bir görüntüsü var, apartmanda olmasam bende husky beslemek istiyorum, eğer ileride müstakil bir evim olursa herhalde mini bir hayvanat bahçesi kurarım :)

7. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    evde değil abi bahçede , eve sokarmıyım hiç ,bide bişi diyim ilk bende milli oldu arkadaş ilk beni ısırdı bide ağzı kilitleniyor meredin ,beni ısırdığında kilitlemedi allahtan, düşünen arkadaşlara tavsiyem ağızlık kullansınlar birde küçükken karanlık bir yere kapatmasınlar fiyatlarıda 300 ytl felan ,pitpull un bir alt modeli

8. Oztemiz80

Oztemiz80

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    1 kg sudak 1,5 kg kadife
    Abi köpek mi benden uzak dursun ben hiç hazzetmem öyle dişleri büyük hayvanlardan :D benim balık sakin zararsız ne güzel :D

9. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    küçüklüğüm kedilerin içinde geçti onların cırmalamalarını çok iyi biliyorum...ama ne olursa olsun köpek gibisi yok.... ;) ben bu kadar akıllı hayvan bilmem....iyi insanı ve kötü insanı ayırt ediyor yahu :D

10. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11

beslediğin köpek çenesi dünyada en çok basan köpek, kayıtlarda kaval kemiği kırabildiği gibi bir bilgi var, geçenlerde gazetede de vardı ufak bi çocuğa saldırmış, aman abicim el bebek gül bebek büyüt saldırgan olmasın şakası yok bu hayvanın.Ama pitbull gibi zeka yoksunu bi hayvan değil yani eğitilebilir.

11. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    resimdeki benim ki değil sadece nasıl bir köpek olduğunu görmek için internetten buldum benimki kahverengi beyaz ,tamamen genlerden üretilen bir köpek ,ve 5 cm yağ tabakası var derisinin altında yani köpek felan ısırsa sivirisinek ısırığı gibi hissediyor , pek fazla havlamıyor . ağızlıkla gezdiriliyor

12. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    oh oh iyi o zaman :) :D

13. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    2 tanesi ayıyı götürüyor cd vardı , , evet pittbul dan sonra en tehlikeli köpek ,yüzü ayıyı anımsatıyor,kalın bir yağ tabakası kaplı vücudu , bir de (boxer + pittbull ) imalatı olan stefarsell var buna alman domuz köpeğide deniyor buda çok sağlam bir köpek

bull terier gerçekten çok akıllı önemli olan eğitmek arkadaşlar ,arkadaşımda pitbull vardı adı zeus onu öle bir eğitti yemin ederim kediden korkardı insanlara saldırmaz öle aptal bir hayvan ki var mı yok mu belli değil ,tamam eğit ama köpeğinde hakkını ver ,golden lar var onlarda çok iyi köpekler ama bull terierin yerini tutamaz

14. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    kötü yanı , dikkatli olmalısınız sahib felan dinlemiyor dalıyor , ona göre ve ağzı kilitlendimi demir çubukla açılıyor haberiniz ola arkadaşlar köpeğimi merak eden varsa buyursun edirneye tanıştırırım ciklet le sizi

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    fatihhhh ben edirneye orga gelmekten vaz geçtim:eek:

16. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    ben varim...:) saka,iskete,florya,fanyata,ispinoz,kanarya,saka kanarya melezi,siyah basli iskete,kirmizi basli iskete,sari basli iskete...muhabbet kusu olarak cekostavak,ingiliz turleri.kanaryada,parizyen,border,yoksayir,gloster.papaganlarda jako gri papagan,ara papagani,kakadu,lori,rosella,cennet,sultan,amazon turleri besledim..

17. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Benim de canlı doğuran akvaryumum var iki tane ,plati ve molly besliyorum..Bir de 1 aylık bembeyaz bir pitbull yavrum var.

18. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    6 adet cins kangal köpeğim var bağımda bakıyorum etrafı çit ile çevrili biraz zor oluyor ama bekçilikleri çok güzel çünkü traktörüm bütün alet edevatım orada onlar koruyor.

19. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu arada köpek çenesi için demir çubuk kullanmak falan gerekmiyo iki çene arasında kalan kasları tek elinizle 2 taraftan dişlerine bastırın köpek çeneyi hemen açıcaktır, bunu bana bi çoban söylemişti deneme fırsatım da oldu köpek ağzını 90 derece açıyor öyle yapınca

20. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    köpek olarak alman çoban köpeği(Shepherd),terrier besledim.bi ara kedide besledim ama kuşlarımdan birine saldırana kadar.akvaryumu katmıyorum.üretimhane açmıştık bi ara.o kadar ilerlettim.yılan besledim.kuşlardan bende saka,florya,iskete cinsleri,saka ve florya melezi,6 cins kanarya,ispinoz,muhabbet kuşu,cennet papağanı besledim.ayrıca suan saka melezi üretmeye çalışıyorum.
    bide ilerde kendime saf bir alman çoban köpeği(Shepherd) bulursam kendim büyütüp eğitmek istiyorum..