Beslemek denemez ona, benimle yaşıyor Bu da benim 7.5 yaşındaki kızım Hera.. 2.5 aylıktı tanıştığımızda.. Onsuz pek bir yere gitmeyiz. Hatta Foça da bizimleydi. Sibirya rezili kızım benim Shot at 2007-08-15 Kangal resimleri çok güzelmiş. Heybetli hayvanlar. Belgeselde Discovery de izlemiştim. Adamın biri Sivas Kangalı almış Avusturalyaya götürmüş ve Anatolian Dog diye tanıtoyordu. Sürülerini koruması için götürmüş oraya.
Bu ne kadar güzel bir köpek aylin Hanım çok şanslısınız. Gözleri çok güzel oluyor bunların ya (ben uzaktan bakarım pek yaklaşamam köpek cinsine de)
Köpekler çoğuzaman kedilerden zararsızdır. hareketlerini kestirmek kolaydır. Daha dengelilerdir, pek şaşırtmazlar. Bizim akvaryumdaki beta bile ıssırıyor, Hera daha denemedi bile. Hem onun gözlerinden daha güzel yanı var, ruhu...
Güzel Hera nın benim cep telefonuna takılan kareleri Shot with SAMSUNG at 2007-08-15 Shot with SAMSUNG at 2007-08-15 Shot with SAMSUNG at 2007-08-15
Valla kıskandım, benim kız bayağı takılmış sizin karelere Benim tek karem yoktur eminim Kenardan kıyıdan çıkmış bir tane var [/QUOTE] hehehehehehe, offff bayıldım gülmekten. Allah razı olsun Sizi de güldürsün bu sebepten
şimdi ye kadar beslediğim ,hala beslediğim bikaç dostum.. bu tekila 3 yıl önce 12 yaşında motor çarpmasıyla kaybettim,11 yıl birlikteydik...öle işte [/URL][/IMG] -1,5 yıldır bu tatlı su yengeci besliyorum,tavuk ve balık yiyyor elimden alıyor.. [/URL][/IMG] -bu 2 singapur kaplumbağsı da halen benle birlikteler,biraz daha büyüdüklerin izmir/buca göletteki diğer akrabalarının yanına gidecekler.. [/URL][/IMG] bu da akvaryumum tinfoil,kedi,ciklit(ben öle diyom ) ve 1 kiloya yaklaşan paku (meyve pirhanası)paku hertürlü etin yanın da sebze meyve ne verseniz yiyor ,evde meyva koçanlarını tek başına öğütüyor.. [/URL][/IMG]
Köpekleri severim ama beslemek için uygun yerim yok, kedi küçükken beslemiştim, kuşlarımı yemeye kalkınca kedi maceram da bitti, küçükken güvercin besledim, daha sonra muhabbet ve saka besledim, şimdi zebra, jumbo zebra, gouldian, java, çilek, bengal, baharat ispinozları besliyorum.
veeeee buda 2 ay önce yakaladığım ve 1 hafta sonra doğaya geri salıcağim yılanım,zehirli deyil ama çok sinirli bi arkadaş,tıslaması diğer odadan duyuluyor 2-3 günde bir canlı kurbağa veriyorum,kurbağayı canlı olarak yutarken izlemek pek hoş deyil ama yakaladım bikere beslemek zorundayım ama yaz okulu bitip izmire dönerken geldiği yere geri bırakılacak.. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] ==son olarak 2 yıllık arkadaşım sanny,ilk köpeğim kadar sevimli olmasada çok zeki bir köpek... [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] vee bunlarda başka bir şekilde sevdiğim hayvanlar [/URL][/IMG]