"Kısaca kendimi tanıtayım" İsmim: Soylu GÜLER Doğum Yerim ve Tarihim : İSTANBUL 20/07/1975 Mesleğim :Bilişim Sekteründeyim Yaklaşık 14 Yıldır Balığa çıkıyorum Ve her geçengün daha çok hoşuma gidiyor... Arkadaşlar Tesadüfen Rastladım bu siteye buradaki muhabbet gerçekten çok hoşuma gitti ve gördümki herkes elinden geldiğince bir birine yardımcı olmaya çalışıyor bende bu muhabbetler'den çok şey öğrendim İnşallah benide Aranıza kabul edersiniz. Ve inanın Bakıyorumda daha öğrenmem gereken çok şey var. Neyse gene çenem açılmadan kapatayım Tekrar görüşmek ümidiyle "HERKESE İYİ AVLAR"
Hoşgeldiniz ailemizin arasına; Bakıyorum da dersinizi iyi çalışmışsınız... Mürsel abi kırmızı kurdeleyi hazırlada arkadaşa takalım....
Aramıza katılmak için izin almana gerek yok. Katıldın bile. Bu arada övmek gibi olmasın, bu sitedeki muhabbeti başka yerde bulamazsın. Hoş geldin.
Kurdela iddiasi Ahmetcigim yeni arkadasimiz kirmizi Kurdela konumunda bayagi iddiali. Baksana ayni konuyu iki defa acmis ama yinede hos geldin arkadasim
farum kullanımı Ya bu forum Ayarlarını kullanmada bayağı acemiyim yanlışlıkla 2 kere açmışım birini silmeye çalıştım ama olmadı galiba
Sevgili Soylu GÜLER aramıza hoşleginiz.. Aramızda sizleri görmekten mutlu olacağımız kesin... İmza ayarlarınızı profilinize girip imza ayarlarınız bölümüne girdikten sonra Adınız doğum tarihiniz katıldığınız şehir olarak. kayderseniz ..imza ayarlarınızı gerçekleştirmiş olursunuz .. ilginize paylaşımınza şimdiden teşekkürler.. Rasgeleee....
Oooo şimdide sana anlatacağız desen Sevil abla bu sever silgiyi sen at benim kolum ağrıyor... Profilden İmza ayarlarına gir Orda bulunan bölüme Adını Soyadı, yaşını,kan grubunu, adresini, telefonu, tc kimlik nosunu, vergi nosunu yazdın mı tamamdır...
slm hoşgeldin.hemen çay verelim arkadaşa. kimsede imza ayarlarını yap diyemez.en başta tanıtmış kendini tşkler.
kem *** kümm diyorduk ahmet abim Soyluu sen biliyormusun kem** kümü** ne odluğunu.. yeni bir balık türüdür... Ahmet beyin yoğun çabbaları ile çipura+levrek+mercan+karagöz+lahus+sinarit+kuzu+vatoz+çarpan+ve son olarak istavrit genleri ile ortaya cıkartdığı bir balık türüdür... kem**küm** latince adı Kemus*kümüs.... 37/2 sirkülerine yetiştirmey çalışıyoruz .. sayıları az olduğu için suan .. ahmet beyin kuvetinde özel bakımdalar