Ben Ahmet Kayan Uzunköprü'lüyüm.1949 doğumlu,İktisat mezunu emekli bankacıyım.Halen Istanbulda oturuyorum. Yazları Saroz körfezi Büyükevren/Enez açıklarında ( 4-5 klm.) kaşıkla lipari avına çıkıyorum.Teknem 4.30, Motor ;Honda 15 ava giderken de rapalalı kaşık çekip sinarit e rastlıyorum.Balık avını eğlenceli hale sokmak için sürekli yenilikler uyguluyorum. Stilime uygun arkadaşların fikirlerıni bekliyorum.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Aşağıdaki linkten imza ayarlarınızı yaparak, isim, doğum tarihi, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi belirtirseniz seviniriz Teşekkürler, http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Ahmet bey aramıza hoşgeldiniz Av hikayelerinizi anlatırsanız keyifle dinleyeceğimizden emin olabilirsiniz Sevgiyle kalın
Hoşgeldiniz Ahmet Abi aramıza... Yazınızdan anladığım kadarıyla balık konusunda epeyi bir deneyim vardır sizde. En azından en iyi avınızı 18 yaşında yapmışsınız. Av hikayelerinizi bekleriz haberiniz olsun. İkincisi sizin stilde avlanan vardır ama çoğumuz grekoromen stili avlanıyoruz (Çapariyi tak, kurşunu köstekle hobaaa istavrite. Karakucak yani ) Sizin yanınızda acemi kalmamak için bir an önce tavsiyelerinizi de bekliyoruz. Tekrar hoşgeldiniz, sevgiler saygılar...