Balikavi.net sitesine hoj geldinis osan amca ben mustafa üş yaşındayım babam İrfan size hoşgeldiniz demiş bende diyorum ..Bu arada size baba diyebilirmiyim kayınbaba...
Ooo hemen bizim kıza damat adayları ortaya çıkmış herkese tekrar teşekkürler.. Antalya'ya geliyorum arkadaşlar bayram için. Adrasan'a gidecektik ama oradaki bizi Kuzu'ya götürecek arkadaşın teknesi batmış fırtınada.. biz de başka bir arkadaş olabilirmi acaba diye aramaya başladık.. bir balıkçı abimiz bize yol gösterecek sanırım ancak sizin katkılarınızı da beklerim tabii, yöreler hakkında bigi verebilirseniz çook sevinirim. Mesela Beldibi etrafında nereler balık yapar?? ya da bildiğiniz başka bir yer varsa onu da paylaşırsanız sevinirim tşk.
Adrasanda bu hafta Fiber dahil 4 Ad. tekne batımış durumda...Doğru söylüyorsunuz... Bayramın 2. günü kuzudayız ama teknede 3 kişiyiz ve kontenjan dolmuş durumda..Ama oralardaysanız da tanışabilirz...
Ben bayramın 2 günü gelemiyeceğim Namıkcım boşan kontenjan için uygun bir arkadaş ayarla kusura bakmayın Mehmet'e de ulaşamadım. Anca haber veriyorum....