Merhaba Arkadaşlar. Ne zamandır siteyi inceliyorum ve pek çok konuda bilgi sahibi oldum(Bilmediğim ama bildiğimi sandığım/yanlış bildiğim ne çok konu varmış!). Ellerinize sağlık. Uzun yıllar bir İstanbullu olarak İstanbul olta balıkçılığı yaptıktan sonra bu hobimi Ege'de devam ettirme şansım oldu.Bir de zıpkın avcılığımı geliştirme fırsatım. Ama şimdi maalesef Kayseri' de çok özledim deniz balıkçılığını. Ama az kaldı. Yıllardır hobi olarak sürdürdüğüm bu merakımı nihayet meslek olarak seçmeye karar verdim. Burada hem aranıza yeni katılmış olmam vesilesi ile sizlere merhaba demek istedim hem de Türkiye'de bildiğim kadarı ile henüz legal olarak yapılmaya başlanmamış Tekne ile olta balıkçılığı turları (Yerli ve yabancı katılımcılar için) hakkında fikirlerinizi ve tavsiyeleriniiz almak istedim.İlgili kanun ve yönetmelikleri inceledim ve yetkili kişilerle görüştüm olumlu bakıyorlar. Şimdi meslek olarak seçtiğim bu işe (Bu arada asıl mesleğim turizm sektöründe Otelcilik ve acentecilik) başlamayı düşünüyorum ve sizlerin de dediğim gibi konu ile ilgili bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var. Türkiye' de yapan var mı? Yapılsa ilgi sizce olur mu? Didim ve çevresi özellikle. ve daha birçok konuda bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Lütfen paylaşınız. Beni Kayseri' den kurtarınız :) Özcan Ercivan