Araştırma - Okuma Salina Kamış

Konu, 'Kamışlar' kısmında sansarnemrut tarafından paylaşıldı.

1. NIRVANA

NIRVANA Levent

Favori Kamış:
    Shimano Yasei Sea Bass
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500FA
    En İyi Avı:
    41 Cm Uzunluğunda 625 gram ağırlığında Karakulak..
    ...

Dün bu kamış için cengiz balıkçılığı aradım 63 tl dediler. Av marketinden daha uygun.

2. gaffar

gaffar GAFFAR

Favori Kamış:
    Shekespeare Ugly Stick, Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30s / Ryobi Ecuxima 8000
    En İyi Avı:
    55 cm, 1 kg Turna
    Teşekkür ederim...

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bayisi cengizbalıkçılık da ondan ucuz:) avmarketim den sıpariş geçersin,onlarda oraya sıpariş geçer,aradaki fark ondan:)

4. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Değerli büyüğümüz Vedat Abayoğlu gibi bir tecrübe bu kamışa olur verdiyse fazla düşünmeye gerek yok.

Çok teşekkür ederim.

5. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    O zaman niye direk cengiz balıkçılıktan almayalım ki.. Web sitesine girdim ama online sipariş seçenekleri yok sanırım. Telefonla mı ulaşabiliriz acaba sipariş için?.
    Almak istediğim bikaç farklı ürün de varda almışken hepsini aynı kargoda getirtmek isterim..

6. modena

modena

abisi bir oku bakalım...

Okuma Salina Sea Spin Kamış Hakkında

Bu avda Turgay Karaaslan’ın kullandığı ve benim de gözleme ve deneme fırsatı bulup çok beğendiğim kamış, 240 cm ve 10-40 gram atarlı bir Okuma Salina Sea Spin idi. Bu kamış hakkında sözü Turgay Karaaslan’a bırakıyorum:

Merhaba değerli üyeler…
    Bir önce ki raporumda da belirttiğim gibi OKUMA SALİNA SEA SPIN kamış hakkında ki izlenimlerimi sizlere aktarmak istiyorum…burada yazacaklarım tamamen kendi kişisel izlenim ve tecrübelerimdir…REFERANS DEĞİLDİR…

Öncesinde de aktardığım gibi gereksiz ve anlamsız bir şekilde mesafeli durduğum bu kamış beni fazlası ile şaşırtan ve mutlu eden bir kamış oldu…kullanılan malzeme kalitesi ve mükemmel işçilik bir araya gelince ve birde bu fiyata olunca çok usta bir aşçının ellerinden çıkan lezzetli bir yemek gibi olmuş…
    İlk olarak bahsetmek istediğim konu kamışta kullanılan materyaller…değerli üyeler bu kamış tam olarak tuzlu suda kullanmaya yönelik hazırlanmış son derece kaliteli malzemeler kullanılmış bir kamış…halkalar örgü misina kullanmak için güçlendirilmiş FUJI GOLD halkalar…yani her türlü misinayı bu kamışta güvenle kullanabilirsiniz…makine yatağı işlenmiş karbonla güçlendirilmiş FUJI makine yatağı…bu yatak son derece şık olmuş…kamışa bir nitelik kazandırmış…dikkatimi çeken bir konu hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum sizlere…bir çok online alış veriş sitesinde bu makine yatağı ile ilgili İSTEĞE BAĞLI OLARAK İŞLENMİŞ CARBON MAKİNE YATAĞI şeklinde bir bilgi var…tahmin ediyorum burada çeviri hatasından kaynaklanan bir hata var…makine yatağı işlenmiş carbon materyal zaten…
    Kamış boyu 240 cm ve 10-40 gram aralığında sahteler atış imkanı tanıyor…son derece dengeli olan bu kamışta atış performansı süper…fazlaca güç sarf etmeden uzak mesafelere dengeli ve nokta atışlar yapmaya imkan tanıyor…sahtelere aksiyon vermede bir sorun yaşamıyorsunuz…su üstü sahteler de WTD aksiyonu ve poping aksiyonu son derece başarılı yapılıyor…savurma yeteneğine diyecek yok…
    Kamışın sap kısmında kullanılan yüksek dansiteli süngerler tuzlu suda son derece dayanıklı…ayrıca kamışa çok kuvvetli olarak abandığınızda sap kısmının son bölümü avucunuza çok iyi derecede oturuyor ve atışta güç kaybı yaşamayı ve denge bozulmasını ortadan kaldırıyor…son noktada kamış tabanı gerçek mantar ped ile desteklenmiş…
    Sonuç olarak bu kamış kullanılan materyaller, uygulanan kusursuz işçilik ve mükemmel ergonomisi ile bu fiyata kaçırılmaması gereken son derece uygun fiyatlı bir tuzlu su spin kamışı…kendi adıma rahatlıkla önerebilirim…
    Ayrıca değerli kardeşim AYKUT AYTIŞ ve sevgili eşi MİNE hanıma ve bu avda tecrübesi ve sevgisi ile bizi yalnız bırakmayan çok değerli büyüğümüz BAHADIR SARICA ‘ya ve İstanbul dan gönderdiği balık boyu ölçme aparatı ile bizleri çok mutlu eden BAKİ ağabeyimize çok teşekkür ediyorum…
    Hepinize ve sevgili ailelerinize iyi bayramlar diliyorum…görüşmek üzere…

bu kamışa sahte diyenin aklına şaşarım...milasta ki balıkçıya de ki bu işi bıraksın...

fiyatının uygun olması ithalatçının politikası...yurt dışında ki fiyatları araştır ne demek istediğimi daha iyi anlarsın...

bende kullanıyorum...bu kamışın fiyatı bu olmamalı ama sen yinede bu fiyata satın al...daha iyisini bulamazsın abisi...

Son düzenleme: 30 Aralık 2010
  7. sansarnemrut

sansarnemrut kaan

En İyi Avı:
    Çok yakında..
    Turgay abi ilgilendiğin için teşekkür ederim. Bende ne zaman yorum yazacak diye bekliyordum :)

Bir takım aksiliklerden dolayı siparişi veremedim fakat en kısa zamanda kamışı temin edeceğim.

8. sscw

sscw Ahmet

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Albastar Shark 10 Spin
    En İyi Avı:
    Zargana - 1,5 Kilo
    Bende Bu kamışın siparişini verdim. Çok metini duydum. Umarım beni memnun eder.