Ahhh ah memleketimin balıkları..nasılda sevimliler.. Burası sanırım çayırhan'a yakın bir yer..Köprünün oralar gibi geldi
Mehmetcigim bu goruntuler seni yakala-salin krali yapti. Tebrik ediyorum. Buyuksun... Doganin korunmasi,bu yolla amator balikcilik kulturunun varliginin devam etirilebilmesi konusunda bu essiz caban buyuk gurur verdi bana. Balikciligin Mehmetcigi! Daha binlerce Mehmet umudunu guclendiren yuksek yuregine saygilar sunuyorum.
Öncelikle video yüklemekte bana yardım ettiğin için teşekkür ederim. Hüseyin abim.Güzel yorumların için ayrıca teşekkür ederim.Saolasın var olasın saygılar.
Adaşım bu kez seni alkışlıyorum aferin küçük balıkları saldığın için çok örnek bir avcı olma yolundasın, ama izninle bir küçükte nasihatım olacak sana bir abin olarak; balıkları koyduğun livar sanırım adet olarak çok olduklarından onlara dar gelmiş o nedenle bazıları bir hayli hırpalanmış özellikle görüntünün sonundaki balık hiç iç açıcı görünmedi bana o bakımdan bir sonraya bence ya o kadar sıkışacakları bir livara bırakma yada madem salacaksın tutunca hırpalamadan geri bırak ayrıca livarı tepe taklak edip suya atarcasına dökmek yerine elinle tek tek tutarak yavaşça suya iaden onların tekrar yaşamları açısından daha sağlıklı olacak. Rast gele...
Dediklerinize katiliyorum ancak bir videoda tek tek bukadar baligin salinabilecegini ornekle yemezdim, herkese dogayi koruma adina bir ornek olsun diye videonun verdigi olanaklar cercevesinde boyle mumkun oldu.Normalde ifade ettiginiz gibi baliklari tek tek salarim ve herkese boyle yapmasini ogutlerim.
Videonu bana e-mail olarak yollarsan yaban tv.ye gönderirim bu örnek davranışını her avcının izlemesi gerekir bence tekrar kutlarım seni.Yeni avların için, Rast gele...
Saolasun abi yollayayım ama videonun sesi yok çünkü fotoğraf makinası ile çektik ses kaydetmiyomuş yinede yollarım
Olsun yinede değerlendirmeye alınır diye düşünüyorum gerekirse alttan müzik ekler motaj yaparlar mail adresim : mehmetkundak@gmail.com