Arkadaşlar Elimde Dolu Ekipman Var Ve Nasil Kullanacağimi Bilmiyorum:(lütfen Yardim!!

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Tuğrul Yılmaz tarafından paylaşıldı.

1. Tuğrul Yılmaz

Tuğrul Yılmaz tuğrul yılmaz

çok teşekkürler abilerim :D umarım bol bol levrek tutarım.çünkü orada genelde levrek var :D

2. cogito74

cogito74 ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    9 tane istavrit
    bu takimlarla levrek tutarsan hemen rapor yaz derim tugrul zira enresan olur
    bunlari kullanmak icin eleinde kac metrelik yada nasil bir kamis var onuda soylersen neleri nasil akc gram kursunla soyleriz. kamisinin boyunu ve uzerinde yazan kac gr atar aksiyonunu yazarsan dahada detay verilir.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    1. hırsızlı yemli lüfer takımı. 2. çift hırsızlı yemli çinakop-sarıkanat takımı( çift hırsıza gerek yok bence) . 3. klasik istavrit çaparisi. 4. uskumru-kolyoz çaparisi . 5. yemli dip takım ( büyük igne büyük balık. ben bu igneleri çupra ve levrek için kullanıyorum eşkina için de uygundur ) . 6. uskumru-kolyoz çaparisi ( kahverengi tüy genelde balık su yüzeyine yakınken ve hava kapalıyken kullanılır diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ). şimdiden ratgelsin

4. Tuğrul Yılmaz

sağolun abiler :D ayrıca oltamın kamışı 3metre.misinası da bayağı var.ama kaç attığını bilmiyorum.

5. berk_guren

berk_guren Berk

bu takımla levrek tutmanın bana göre tek bir yolu vardır.
    Tek hırsızlı takıma 2-3 parçaya ayırdığın bir sardalyenin parçalarından birisini iğneleri gizleyecek şekilde güzelce takıp beklersen levrek yemi ağzına alabilir ama kalama açık olsa iyi olur. levrek yemi götürmek isteyecektir.

6. Tuğrul Yılmaz

ya abi şu 1 ve 2. resimlerdeki şey nedir?yani yem felan takılır mı???

7. 29519

29519

2 mesaj yukarı bak hemen roy abin açıklamış