burda eskıden vardı kartal oto pazarının oraki golde tutardık kırmızı havuz japonları akvaryuma koyardık ama simdi bir tane kalmadı israil sazanı atmıslar göle diye duydum istanbula yakın baska böyle bir göl veya gölet biln varmı istanbul dısıda olabilir ama mümkünse istanbul içi simdiden tesekkürler
adem kardeş samandıra göletini biliyorsan orada havuz balığı yakalıyabilirsin bilmiyorsan tarif ederim
ESABİ kardesim ALLAH rızası için tarif et? esabi kardesim biliyorsan ALLAH rızası için tarih et şu göleti balık kalmadı akvaryumda hem gol balıkların uremesı daha kolay oluyor bende vardı bır ciftte birisi oldu bundan once ondan bir kere yumurta almıstımta cogu mantarlasıp oldu simdi bir tarif etsene kardes bu goleti simdiden cok tesekkurler
adem kardeş sanırsam abi diye hitap etmen gerekiyor 1988-1970=18 matamatik hesabı tarif içinse resimleri hazırlıyorum göndericem
kusura bakma? kusura bakma abi imzana hiç bakmamıştım amacım saygısızlık değildi samandıra beledıyesının sitesine girdim yinede bulamadım sadece resimlerini koymuşlar ama başka birsey yok sanada zamet ediyoruz ama abi biraz oyalanalım kartala yakın mı bu göl yada oraya ulaşabilecegimiz iett vs gibi araclar biliyomusun abi birde onu yazarsan sevinirim simdiden tessekurler
arçla gidersen orman girişinde para alıyorlar orası milli park balık tutmak serbest araçsız gidersen kapının alt taraflarından beleş girersin
eskiden kartaldan samandıra veysel karani mah. otobüsleri (mavi otobüs) kalkıyor göletin altında duruyorlardı şimdi bilmiyorum veya sultan beyli oto. bin eca fabrikasında in 20 dk yürü
saol abi bir ay sonra ordayım inş iyi balık yaparmı abi hiç daha önce orda avlandın mı? ustamızsın sen bilirsin.
kardeş ben orada sazan avladım bundan 15-16 sene önce o zamanda havuz balığı vardı orada birkaçtane yakalmıştım en son geçen sene oraya pikniğe gittiğimde sodum artık sazan kalmamış havuz balığı varmış yalnız kardeş bir yerde yazmışsın o balıklardan ömerliye atmak lazım diye sakın öyle birşey yapma 10 sene önce ömerliye israil sazanı attıklarında sevinmiştik herkes tutması kolay diye onu tutar bizde tutması zor olan aynalı sazanı tutrız diyorduk ama yanıldık çünki herkes o balığı tuttu ama biz aynalı tutamaz olduk çünki israil sazanı aynalı yumurtalarını ve yavrularını yiyor bize balık kalmıyordu ve bu gün biz çocukluğumuzun geçtiği ömerliye gitmez olduk sakın o balıkları başka bir yere bırakma selamlar
selam arkadaşım aradığın bursa da var bilmem uygun olurmu yaşar doğu göleti mudanyanın üstünde ve keles gököz göleti tutmaya bıkarsın çok var
yok abi ben şaka yapmıstım bu işler bizim gibiler için değil ancak devlet kontrolünde bir yere balık salımı yapılır oda uygun gorulurse ben işin sakasını yapmıstım artık ömerlidende süs balıgı cıkarsa millet nerden balık yiyecek saygılarımla
bu konuyla ilgilenenlere arkadaslarım,abilerim bu konuyla ilgilendiginiz için herkese sonsuz tşkler ülkemin her yeri bir cennet köşesi bir gün burda bahsi geçen her göle ve gölete gitmeye calısacagım
pazaryeri bozcaarmut göleti,kıranşeyh barajı,pazaryeri k.elmalı göleti,kızıldamlar barajı v.s.. bu yazdıklarım bilecik ve çevresindeki gölet ve barajlar..ben bi türlü yaşatamadım akvaryumda,suyu çok çabuk kirletiyorlar...
Arkadaşlar ben samandıra göletini çok iyi biliyorum.22 kg lık aynalı sazanımı orada tutmuştum.fakat ozaman sene 1998 idi.sonra sular çekildi.Hiç balık kalmadı.Sanırım şuandada yok.Ben burada oturmama rağmen kimseden duymadım orada balık olduğunu.Varsada tahminimce küçüktürler.Bence değmez oraya gitmek.Ama yinede sen bilirsin.