selam değerli dostlar. bu gün 06.04.2008. saat 11:10 da yaban tv yi açtım. baktım bir kaç arkadaş kızılırmakta balık avlıyor. ne balığı dersiniz? yayın. buraya kadar herşey normal. durun durun.... sudan çıkan yayınlar nasıl dersiniz ? 15-20 cm lik bebek yayınlar. bir de seviniyor zibidiler "oooo çok güzel balık. süper ya." yaban tv denen sorumsuz kanal da bunu yayınlıyor. öyle 1 tane falan da değil, ben 4 tane saydım açtığımdan itibaren. kimbilir daha ne kadar yakaladılar o gün. bu duruma sessiz kalmayalım. ben hemen bir protesto mesajı çektim bile. lütfen herkes bu kanala en az bir protesto maili yollasın. SAYGILAR.
Bu konuyu açtığın için teşekkürler yaban tv sadece ateşli silah avına özen gösteriyor onlar için balık avcılığı 2. sınıf ne gelirse ellerine yayınlıyorlar bu konu hakkında site yöneticelirimiz örnek bir tepki mail i hazırlasın hepimiz tek tek imzamızı atıp yollarsak daha iyi olur kanısındayım. Duyarlılığın için teşekkür ederim.
Diyecek birşey bulamıyorum artık kötü sözler çıkacak ağzımdan yurt dışında ki insanlar kadar olamıyoruz yaaa ben ona yanıyorum
Bu konuda herkesin sıkıntısı var. Aşağıda verdiğim link bahsetiğiniz kanalda yayınlanan görüntülerin bir nevi protesto edilmesi hakkında paylaşımlarımızı içermektedir. Haklı tepkinizi burada rahatlıkla gösterebilirsiniz. Duyarlılığınız için teşekkür ederim http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=18540
yaban tv yayına başladıgı zaman coksevinmiştim herkes yaptıgı avları gönderiyor avın yasak olduguzamanlar hatıralarla oyalanıyorduk ama bazı yayınları görünce avmıyapıyorlar katliyammı anlamadım birde sözde avcıları bilinclendiriyorlar ünlübir sözleri var bogcacı yayınları görünce kim bogcacı anlamadım
evet ya bende bu yaban tv ye kızıyorum av diye karatavuk avı koyuyolar adamda seviniyo ufacık kuşlar buda önemli bi konu yabani bunlar gerçekten
valalhi biz amatör avcılara bohcacı diyen bu ahmak kanal bu ğibi konularda ne kadar acemi ve bilinçsiz olduğunu ğösterek kendini ğülünç duruma düşürüyor uyan bohcacı yaban tv uyan kalmışsın yanban hertürlü tepkiye evet
Aslında uyarıları kaale alsalar bazı konularda ki özellikle devlet kurumlarının bazı konularda kanuna aykırı olması gereken eylemleri ruhsatlandırması gibi, çok etkili kullanılabilecek bir iletişim aracı TV. Ancak malesef salt av yayınları üzerinden para kazanma amacını güttükleri ve tek amaçları reklam gelirlerini arttırmak olduğu için, kendilerine yapılan uyarıları kulak arkası ediyorlar.Onlar saman alevi gibi yanıp sönecekler ancak biz burada amatör balık avcılığı bilincini yavaş ve sağlam adımlarla yerleştirmiş olacağız. Gün gelip bizden yardım isteyecekler ve ne yapabileceklerini soracaklar. Bunun olacağını adım gibi biliyorum. Çünkü bu amatör web sitesi o kanalın izleyici kitlesinden çok daha fazla izleyiciye sahip.
Sevgili Yücel dostum, Senin gibi binlerce duyarlı ve sorumluluk sahibi üyeden oluşan bu sitemizin ciddi bir boşluğu doldurduğuna inanıyorum. Söylemiş olduğun gibi tüm pişmanlıkları ile sığınacak bir liman aradıkları günde biz burda olacak ve "amatör" ruhu destekleyeceğiz. Zararın neresinden dönseler kardır. Keşke yarın dediğin gibi olsada onlarıda kucaklayıp, doğru olanı öğretsek.
Merhaba Yurt dışındaki insanların yarısı olabilseydik şimdi çok farklı olurduk onlar 5. vites de devam ederken biz henüz geri vitesin yerini aramaktayız.
yaban tv bu işi gerçekten profosyenelce yapmıyor..aynen söylediğiniz gibi olur olmaz tüm avları yayınlayarak zaten ne kadar kalitesiz bir yayın yaptığını ortaya koyuyor. yabancı av kanllarını izlediğimizde gerçek avcılığı kaliteyi görebiliyoruz ...söylenecek fazla bişey yok yetkililerin bu işe dur demesi lazım ki dursun yoksa tepki veririz ama ne fayda... sonuçta bir kanal ve ne kadar olmasada reklam ve rant peşinde ..
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum sadece yazılarınızı takip ediyordum ama yaban tv yi gündemde görünce sizlerle aynı fikirde olduğumu belirtmek istedim.bir şekilde tepkimizi dile getirmeliyiz...
Egemen aramıza hoş geldin, aşağıdaki linkten yeni gelen diğer dostlarımız gibi bir tanışma konusu açarsan seni daha iyi tanıyabiliriz. Keyifli paylaşımlar http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27