Resim yollıyamıyorum galiba onun için resmini koyamadım ama anlatim,yer edremit körfezi akçay -ören arası ,her yılın mayıs-haziran arası bu bölgeye akya akını olur sebebi ise ,dereleri bol olan bu bölgede kefaller dere ağızlarına akın yapar (üreme için) bunu bilen akyalarda onların arkasından ister inanın ister inanmayın yarım metre suya girerler,kumsaldan baktığınız vakit hemen 20-30 metre ilerde kumda gezdiğini,sırt yüzgeçlerini görebilirsiniz,neyse ilk iş olarak ağ atılır ve iri kefal yakalanır ,eğer tekneniz var ise tekneden yoksa kıyıdan biraz kumda yürüyerek canlı kefal suya bırakılır,derinlik 1 metreyi geçmiyor bu arada,şansınıza göre kıyıdan günde 1 -2 tane yakalayabilirsiniz bende fotoları var 13 ila 25 kg likler kıyıdan istavrit yakalanır gibi yakalanır,balık oltaya atladığı zamn sığ suda olduğu için güç alıp kaçamıyor ve hemen sığ suda ilerleyip kakıcı başına geiriyorsunuz neyse benim 83 kg lik ise tekneden yakalandı tek orkinos iğnesine canlı kefali taktım, ve sırtı çeker gibi derenin ağzına geldim zaten balık öyle bir yatak yapıyorki suya attıktan 5 dakka sonra hemen atlıyor buda öle oldu,tabi200 metre misina belki inanmıyacaksınız 3 saniyede bitti ,misinanın ucunda bidon vardı, onu suya bıraktım ve balığın biraz yorulmasını bekledim,45 dakka sonra balık atladığı noktanın 1-2 km açığında yoruldu , yavaşça şamandırayı içeri aldım ve çekmeye başladım tabi yoruldu dediğim balık yaklaşık bir saat daha direndi,sonunda onu gördüm ve seçilmiş olduğuma karar verdim ben böle bir şey görmedim ,gözleri benim gözlerimin 2 katıydı zaten benim 4 metrelik tekneye alamadım yaşlı balıkçıdaki gibi baştan ve kuyruktan iple bağladım,ellerimdeki izleri hala durur..Resimleri ile daha sonra detaylı anlatırım ,herkese bir kez daha merhabalar..