Arkadaşlar Pazar günü yapılan organizasyonda Mitchell makina kimindi, O makinanın üzerindeki misinanın markası hk. yardımlarını önemle rica ederim.
Murat Abi ve Burak,baya incelemişsiniz kim hangi teknelojiyi kullanıyor diye. Ben 10 kadar okuma impact gördüm o dikkatimi çekti birtek
Makine benimdi. Misinayı üsküdarda ki Umut balıkcısında sardırttım. 300m si 10 ytl. Kendisi kullanıyormuş dayanıklı ve kırışmayan bir misinadır diyince denemek için aldım.0.35 11,8 kilo cekeri var. İşin ilginci misinanın herşeyini hatırlıyorum da markasını hatırlamıyorum Ama isteyen olursa hafta sonu tekrar gidip öğrenebilirim markasını
Takımlar arabada yarın sabah ceker koyarım siteye Teknoturk; satan arkadaş öyle dedi ama ben pazar günü 5-6 defa misina makineye otursun diye boş atıp cektim fazla kullanmadım o yüzden kesin karışmıyor diye bişey diyemem
Resimleri çektim, aranızda üsküdardaki Umut balıkçılığın telefonunu bilen varsa ismini de öğrenebilirim
İlginiz için teşekkurler arkadaşım İlginiz için teşekkurler adresi aldıgıma gore umut balıkcılıktan sorabilirim erkancım resimler için sagol cok guzel cıkmışız bu arada kamışlar için kılıf bakabildinmi tavsiye edicen bir yer varmı. saglıcakla kalın
Bu misinanın sadece beyaz rengi vardı. Flashlı ve flashsız cektim ama gercek rengi böyle değil kırık bir beyaz rengi var fosforlu gibi
Rica ederim Oradaki arkadaş balıkavınet'e üye olduğunu söylemişti. Yalnız nick kızılderili67 dedi. Ben üyelere baktım raslayamadım
Tesekkürler Sevgili Ümit Burda işlerin yoğunluğundan dolayı pek malzeme araştırması yapamadım ama bir arkadaşımın almış olduğu malzemelere el koydum İguana Markalı bir misina var Alman menşeili 0,25 mm çeker 7,5 kg ve bolca sahte yem Ganimetlerin resmini yakında eklerim
Kılıfı arkadaşıma söyledim, yolu düşünce ney çantası satan bir yerden alacak. Haber ederim size kılıfı alınca